Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Everything listed under: Administratorinfo

 • Webinarer og meget mere om nyhederne i SkoleIntras version 5.10

  I de kommende uger bliver alle skolers SkoleIntra opdateret til version 5.10. Her finder du alle informationer om opdateringens indhold, og du kan tilmelde dig et webinar, hvor nyhederne gennemgås. 

 • NU lukker 'den gamle' SkolePort!

  Med opdateringen af SkoleIntra til version 5.10.0 vil 'den gamle' SkolePort ikke længere fungere. Det vil sige, at skoler, der IKKE har opdateret til den nye SkolePort vil få en midlertidig 'forside' istedet for deres hjemmeside.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra opdateres i oktober

  SkoleIntra Classic opdateres til version 5.10, og samtidig sker der en mindre opdatering af Nyt SkoleIntra. Her kan du se tidsplanen for opdateringen. SkoleIntra vil være utilgængeligt, mens opdateringen foregår.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra – nu i engelsk udgave

  Nu bliver det lettere for engelsktalende forældre, elever og medarbejdere at følge med i skolens liv. Med (nyt) SkoleIntras seneste release kan brugerne nu selv vælge, om de vil have menupunkter og funktioner på dansk eller engelsk. Det er let at skifte sprog – og at skifte tilbage igen.

 • Post Thumbnail

  Om den manglende adgang til SkoleIntra 26. august

  Efter en sjælden, uheldig fejl har alle skoler igen adgang til deres SkoleIntra-sites. Vi beklager meget det besvær, som den manglende adgang gav ude på skolerne.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra opdateres og får ny loginside

  Den nye loginside kommer nu i test på betatest-skolerne. Ca. 40 skoler får en ny loginside til SkoleIntra i løbet af efteråret.

 • Post Thumbnail

  Alt på ét sted, når du skal oprulle nyt skoleår i SkoleIntra

  Det er tid til at skifte fra skoleåret 2014-15 til 2015-16 – også i SkoleIntra. Vi har udarbejdet video, guide og vejledning til støtte i dit arbejde. Og du kan stadig bestille assistance til skiftet. 

 • Post Thumbnail

  Tilmeld dig et af de tre webinarer om SkoleIntra 5.9

  Få en gennemgang af nyhederne i opdateringen af SkoleIntra til version 5.9. På en halv time får du en personlig gennemgang af nyhederne i den kommende version. Du kan vælge mellem tre tidspunkter for webinaret. 

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra skal opdateres før ferien

  SkoleIntra bliver opdateret i næste uge. Her kan du læse mere om indholdet i opdateringen og hente forslag til information til forældre, elever og personale. Vi afholder også webinarer om nyhederne i opdateringen. Versionen indeholder en del forbedringer.

 • Post Thumbnail

  Derfor kan SkoleIntra virke langsomt

  Vi oplever desværre i øjeblikket en stigning i mængden af såkaldte DDOS-angreb rettet mod SkoleIntra. Denne stigning har medført, at brugerne i korte perioder har haft nedsat hastighed eller ikke har kunnet komme på SkoleIntra. 

 • Post Thumbnail

  Få hjælp til skoleårsoprulningen

  Vi nærmer os sommerferien, og dermed er det igen tid til skoleårsoprulning i SkoleIntra. Har du brug for hjælp til at skifte til nyt skoleår i SkoleIntra, skal du læse videre her.   Som noget nyt tilbød vi sidste år mulighed for at bestille tid til hjælp til skoleårsoprulning. Dette tilbud gentager vi i år.

Video Få en demo Kontakt os