Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Webinarer og meget mere om nyhederne i SkoleIntras version 5.10

 

I de kommende uger bliver alle skolers SkoleIntra opdateret til version 5.10. Her finder du alle informationer om opdateringens indhold, og du kan tilmelde dig et webinar, hvor nyhederne gennemgås.

Udrulningsplanen kan du se her.

Blandt nyhederne i version 5.10 er, at skolerne får en ny loginside baseret på single-sign-on. Login-metoden giver mulighed for at hoppe mellem Nyt SkoleIntra og Classic Skoleintra uden at skulle logge på igen. Den nye single-sign-on funktionalitet gør det væsentligt, at brugerne husker at logge af, når de forlader intranettet, uanset om de anvender uni-login eller ej. Læs mere om den nye loginside i dokumentet om version 5.10.

En anden konsekvens af den nye version af SkoleIntra er at 'den gamle' SkolePort nu lukker, som det flere gange tidligere er blevet varslet. Læs mere om lukningen af 'den gamle' SkolePort her.

Webinarer om nyheder i version 5.10

Vi afholder tre webinarer, hvor vi gennemgår nyhederne i SkoleIntra. På webinarerne kan du se og høre om de nye ting, der er kommet i SkoleIntra med opdateringen til 5.10. Hør bl.a. om de nye muligheder med sms, integration med Google til Wizkids, nye muligheder i nyt SkoleIntra m.m. Der er også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen for det webinar, du ønsker at tilmelde dig. Der er plads til 100 deltagere på hvert webinar, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. 

Klik for at tilmelde dig:

Fredag den 23. oktober kl. 14.00-14.30 (afviklet)

Tirsdag den 27. oktober kl. 7.30-8.00  (afviklet)

Torsdag den 29. oktober kl. 12.00-12.30 (afviklet)

Læs mere

Her kan du læse om alle nyheder og ændringer i version 5.10.

Her kan du se præsentationen der blev gennemgået på de tre webinarer.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os