Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
 • Post Thumbnail

  Sådan måler du indlogninger i skolens SkoleIntra

  Brugen af SkoleIntra stiger fortsat, men hvordan ser det ud på din skole? Her kan du se, hvordan du (som administrator) får adgang til tallene. 

  SkoleIntra har forskellige funktioner til at følge brugernes brug af SkoleIntra. Disse værktøjer kan bruges til at skabe et overblik over, hvilke klasser/personaler/forældregrupper, der bruger SkoleIntra meget eller i mindre grad.

 • Få skolebestyrelsen og kontaktforældrene i gang med SkoleIntra

  SkoleIntra giver skolebestyrelsen flere muligheder for at arbejde sammen, dele dokumenter, sende beskeder og have debatter internt i skolebestyrelsen. Start en god vane med at give de relevante brugere adgang. 

 • Så nemt får elevrådet deres eget område i ElevIntra

  Skolens elevråd har sit eget område i ElevIntra. Her kan elevrådsmedlemmerne fortælle om sig selv og deres arbejde, ligesom de kan gå i dialog med de andre elever. Se her, hvordan du aktiverer området. 

 • Sådan bruger du FællesNettet til både bred og målrettet information

  Hvis din kommune er en af de mere end 70 kommuner, der har SkoleIntras FællesNet, så kan du med få klik få centrale informationer direkte ud til alle kommunens forældre og elever, der er tilknyttet skoler med SkoleIntra. Læs her hvordan du gør.

 • Godt i gang med den nye SkolePort - 3

  Dette og nogle kommende tips omhandler de widgets, der udgør SkolePortens forsider. Brug disse tips som inspiration til en anderledes brug af SkolePorten.

 • Godt i gang med den nye SkolePort - 2

  Den nye SkolePort er nu knyttet til de fleste skoler, der bruger SkoleIntra og den gamle SkolePort. Dog er det endnu ikke alle skoler, der er gået over til kun at bruge den nye SkolePort. Her finder du nogle enkle tip til at komme i gang.

 • Sådan arbejder du med 'Afdelinger' i SkoleIntra

  SkoleIntras afdelingsfunktionaliteter gør det muligt for store skoler, der er delt op i afdelinger at bevare overblikket over, hvad der sker på den enkelte afdeling. I kan fx kommunikere specifikt med personalet på de enkelte afdelinger.  Læs her flere tips til at bruge afdelingsfunktionaliteterne. 

 • Godt i gang med den nye SkolePort - 1

  Den nye SkolePort giver mange muligheder. I de kommende nyhedsbreve vil vi præsentere forskellige avancerede muligheder. Denne gang beskriver vi muligheden for at bruge "Gennemsigtig overlay i sidehoved."

 • Brug masseindskrivning i klasseloggen i den løbende evaluering

  I klasseloggen findes en lidt upåagtet mulighed. Du kan lave en masseindskrivning af noter for alle elever i en klasse eller på et hold. Denne form for indskrivning kan fx bruges som et led i en løbende evaluering af elevernes arbejde.

 • Sådan kan du sende sms’er fra SkoleIntra

  SkoleIntra giver mulighed for, at skolen kan sende beskeder via sms til elever, forældre og medarbejdere. Forudsætningen er, at skolen tilkøber adgang til sms-modulet, som ikke er en del af det almindelige SkoleIntra-abonnement. 

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os