Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
 • Post Thumbnail

  Sådan bruger du SkoleIntra i ekstraordinære situationer

  Nogen gange kan man have brug for at informere forældre, elever og personale om helt akut opståede forhold. Det kan være brand eller andre farlige situationer. SkoleIntra indeholder muligheder for at få information ud hurtigt. Læs mere her.

 • Sådan skifter du til 'den nye' SkolePort

  Har din skole endnu ikke opdateret til den nye SkolePort, vil skolens hjemmeside ikke blive vist, når den næste opdatering af SkoleIntra er gennemført. Her kan du læse, hvad du skal gøre for at skifte til den nye SkolePort NU.

 • Post Thumbnail

  Få jeres SkoleIntra-sites opdateret med det nyeste layout

  Kan du genkende et af disse layouts fra jeres eget LærerIntra? Det er let og hurtigt at skifte til det nyeste laout i SkoleIntra, så jeres site får et blødere og rundere layout.

 • Post Thumbnail

  Få den nye elevindgang på EMU.dk direkte i ElevIntra

  Den 24. april 2015 lancerede Emu.dk - Danmarks læringsportal den femte og sidste målgruppeindgang på grundskoleområdet. Den nye indgang har inspirationsmateriale målrettet eleverne fra mellemtrin til udskoling, som er udarbejdet i samarbejde med Danske Skoleelever.

 • Post Thumbnail

  Sådan tilpasser du SkoleIntra Mobil til din Windows Phone

  Du kan fastgøre SkoleIntras indlogningsside til din Windows Phone's startside. Samtidig kan du få besked pr. email, når der er nye beskeder, hvis du slår straksnotifikationer til. Få en hurtig vejledning til, hvordan du gør.

 • Post Thumbnail

  Sådan bruger du spørgeskemaer i SkoleIntra

  SkoleIntra indeholder en spørgeskemafunktion, der kan bruges på mange forskellige måder. Fra 4. klasseseleven der vil spørge eleverne i 8. klasse om deres brug af sociale medier, til forvaltningen der vil lave brugertilfredshedsundersøgelse.

  Læs her, hvordan du gør – og få nemt opsat en brugertilfredshedsundersøgelse.

 • Post Thumbnail

  Målret jeres kommunikation med udvalgte grupper på FællesNettet

  På FællesNettet kan I samle medarbejdere med fælles interesser eller arbejdsområder på tværs af skolerne i virtuelle netværk. Det giver gode muligheder for at målrette kommunikation og informationer om specifikke emner. Læs her, hvordan du kan oprette ’Interessegrupper’.

 • Post Thumbnail

  Udnytter I SkoleIntra 100% – i bredden?

  Der er flere fordele ved at udnytte den fulde skærmbredde ved visningen af PersonaleIntra, ForældreIntra og ElevIntra – men ikke alle skoler gør det. Læs her hvordan du sikrer, at jeres skole udnytter SkoleIntra 100% i bredden. 

 • Post Thumbnail

  Spar tid og arbejde med SkoleIntras dokumentskabeloner

  I SkoleIntra kan I lave en lang række skabeloner, som letter det daglige arbejde. Den enkelte medarbejder kan vælge en skabelon, hvor størstedelen af teksten er udfyldt på forhånd. Det er tidsbesparende og enkelt – læs her hvordan du gør. 

 • Post Thumbnail

  Sådan kan du lave læsekontrakter med eleverne i ElevIntra

  Under menupunktet Undervisning finder eleverne en Læsekontrakt. Her kan elever, lærere og skolebibliotekarer oprette en kontrakt om, at der i en periode skal læses et bestemt antal sider i bøger, der lånes på skolebiblioteket, i klassesæt, læsekasser mv. Eleverne kan, hver gang de har læst en bog, skrive titel, forfatter og sidetal ind i læsekontrakten og løbende se en opsummering af antal læste sider. 

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os