Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Tilmeld dig det nye kursusforløb om SkolePorten

 

På opfordring fra vores kursister opretter vi et nyt kursusforløb til SkolePorten. Forløbet er i to moduler. Hvert modul har en varighed af tre timer. Og når du er færdig, har du også et website klar.

Modul 1 

Det første modul består af en gennemgang og præsentation af SkolePorten. Vi gennemgår bl.a. grundopsætning, layout og indholdssider.

Dette modul skal give deltageren indblik i, hvad SkolePorten kan, og hvordan man arbejder med den. Når modul 1 er afsluttet, kan deltageren over de følgende tre uger samle ideer og indhold sammen for at være klar til modul 2.

Modul 2

Det andet modul er en workshop, der afholdes tre uger efter modul 1. På workshoppen arbejder vi med den praktiske del af emnerne fra modul 1. Deltagerne skal medbringe tekster, billeder og andet indhold for at arbejde med det på deres eget site.

Vi ser efterfølgende på deltagernes sites og hjælper med at optimere layoutet, tilpasse indholdssider og opbygning af struktur.

Tilmelding

Målet med forløbet er, at deltagerne efter workshoppen har fået deres site sat op og har viden til at vedligeholde og optimere sitet.

For at få mest muligt ud af forløbet, skal deltagerne have et grundkendskab til SkoleIntra. 

Tilmelding til forløbet gælder begge moduler.

Du kan tilmelde dig kursusforløbet via kursuskalenderen her.

Video Få en demo Kontakt os