Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Softwareopdatering af itslearning juli 2015

I denne opdatering har vi fokuseret på forbedringer i arbejdsgangen ved planlægning og evaluering samt en række udvidelser i eksisterende værktøjer. Læs mere om nyhederne og ændringerne her.

Tidsbesparende udvidelser i planlæggeren

Efter denne opdatering skal du klikke færre gange med musen, når du arbejder med datoer i planlæggeren. Du kan også spare tid ved at kopiere emner direkte mellem fag, selvom emnet endnu ikke indeholder planer.

Se alle udvidelser i planlæggeren i denne video.

Forbedringer af læringsmål

Vi har forbedret den måde, du kan arbejde med ikke-evaluerede læringsmål og har foretaget nogle ændringer i lageret med læringsmål.

Denne video forklarer ændringerne.

Kommentarer og læringsmål i evaluering i slutningen af året

Det er nu muligt for administratorer at tilføje flere kolonner med kommentarer til fagevalueringer. Vi har også tilføjet muligheden for at inkludere en liste over læringsmål i den afsluttende vægtning.

Se ændringerne i evalueringen i slutningen af skoleåret.

Flere brevskabeloner

For at forbedre brevenes funktionalitet har vi tilføjet fremmøde-, adfærds- og evalueringskategorier i brevskabeloner. Derudover kan mentorer nu oprette evalueringsbreve som en sammenfattet rapport til at sende til elever og forældre i slutningen af skoleåret. Elever og deres forældre eller værger modtager nu personlige notifikationer om nye breve.

Se hvordan det virker.

Ny lagerdistributionsrapport

Vi er glade for at kunne præsentere en helt ny version af vores lagerdistributionsrapport. Den nye rapport indeholder en række visninger, der gør lagerstyring lettere og matcher lagerfakturering bedre. Den nye lagerrapport bliver tilgængelig kort efter hovedopdateringen.

Voksne elever og forældrerelationer

I de fleste lande er der en aldersgrænse, hvor forældre ikke længere har juridisk ret til at få oplysninger om deres barn. Baseret på brugerens fødselsdato har vi nu gjort det muligt for elever over en bestemt alder selv at administrere dette forhold.

Se hvordan det virker.

Begræns adgang til app-bibliotek

Vi har introduceret en ny indstilling i Administrator > Rediger globale indstillinger > Funktioner og sikkerhed for dem, der ønsker at begrænse deres læreres adgang til app-biblioteket. Med indstillingen aktiveret kan brugere ikke længere se app-biblioteket.

Begræns adgang til fag fra fagkatalog

I nogle tilfælde er det ønskeligt, at lærere kun kan finde kurser fra organisationer/hierarkier, de selv er en del af, og ikke alle andre organisationer. Vi har tilføjet det som en valgmulighed i indstillingerne på siden, som systemadministratoren har adgang til at ændre. Valgmuligheden findes i afsnittet om Privatliv under Administrator > Globale indstillinger > Funktioner og sikkerhed.

Rettelser

Vi har også foretaget nogle rettelser og udvidelser (pdf-fil).

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os