Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

SkoleIntra-træf: Lasse Rimmer og Huxi Bach kommer også…

Årets SkoleIntra-træf i Kolding bliver både lærerigt og underholdende - de kendte komikere og værter Huxi Bach og Lasse Rimmer går på scenen efter faglige oplæg, hands on præsentationer og networking.

Årets SkoleIntra-træf den 28. september-1. oktober i Kolding er en enestående kavalkade af topaktuelle indlæg om læring, pædagogik, inklusion, motivation og dannelse. Samtidigt er der også plads til at networke på egen hånd med hundredvis af kolleger. Ja, du kan faktisk låne lokaler til at holde møder, hvis du har brug for det.

Populære værter til aftenarrangementerne 

Gennem hele træffet er der fuldt fokus på at opleve, diskutere, lære og præge det kommende års SkoleIntra – og om aftenen sætter de kendte entertainere Lasse Rimmer og Huxi Bach deres eget krydderi på arrangementet. Lasse Rimmer på Undervisertræffet den 28. september og Huxi Bach den 30. september på organisationstræffet. 

SkoleIntra-træffet er delt op i Undervisertræffet (d. 28.-29. september) primært for lærere og pædagogiske it-vejledere, mens Organisationstræffet (d. 30. september-1. oktober) henvender sig til skolesekretærer, skoleledere, konsulenter og it-vejledere.

Hurtig tilmelding lønner sig – hvis du tilmelder dig senest den 29. juni får du early-bird rabat.

Tjek programmet på træffets egen hjemmeside

2 comments (Add your own)

1. wrote:
Måske I skulle overveje at tilpasse prisen efter hvor stor skole deltagerne kommer fra.
Vi har 14 elever så en persons deltagelse ved jeres træf er hele skoleårets it budget

Venlig hilsen
Henrik Saaby

04/06/2015 @ 8:50

2. Birgit Juel Martinsen wrote:
Kære Henrik Saaby
Vi holder prisen på deltagelsen i et træf så lav som muligt for at give flest muligt mulighed for at deltage, men vi kan ikke sælge billetter under kostprisen. Vi ønsker heller ikke at skulle differentiere mellem forskellige deltagere, da det vil give en del administrativt arbejde. Vi tilbyder early-bird-rabat og rabat, hvis flere tilmelder sig sammen (det kan fx være i kommunalt regi). Kontakt gerne Eva Jensen (eva.jensen@itslearning.com), hvis I er interesserede i kun at deltage en enkelt dag.
Venlig hilsen
Birgit Juel Martinsen
itslearning

17/06/2015 @ 9:35

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os