Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Everything listed under: SkoleIntra

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra i medierne

  Du kender uden tvivl rejsekongen Simon Spies' berømte sætning: ”Dårlig omtale er bedre end ingen omtale”. Selvom der skulle være noget om snakken, kan vi nu bedst lide positiv omtale af SkoleIntra. Læs mere om SkoleIntra i medierne her.

 • Post Thumbnail

  Her er planerne for SkoleIntra 2017

  2017 bliver et spændende år for SkoleIntra. Der er masser af udvikling i gang af produktet, mens KL’s kommunikationsløsning Aula tegner sig i horisonten. Læs hvorfor itslearning koncentrerer sig om SkoleIntra og fortsat arbejder på at levere en god og stabil samarbejdsplatform til skolerne. 

 • Post Thumbnail

  Opdatering af Nyt SkoleIntra 27. februar 2017

  Vi gennemfører en mindre opdatering af Nyt SkoleIntra den 27. februar 2017. Det er først og fremmest beskedfunktionen i forældreIntra, der forbedres.

 • Post Thumbnail

  Ses vi på Danmarks Læringsfestival?

  Den 1. og 2. marts 2017 samles en masse skolefolk i Bella Center i København til Danmarks Læringsfestival. itslearning er naturligvis på plads med en stand. Kom forbi og få en snak med os på stand 292. Vi byder på en kop kaffe eller en flaske vand.

 • Post Thumbnail

  Opdatering af Nyt SkoleIntra 9. februar 2017

  Nyt SkoleIntra opdateres den 9. februar 2017. Der er en række nye muligheder i kalenderen og dokumenthåndtering er forbedret.

 • Post Thumbnail

  På vej tilbage til normal drift

  SkoleIntra har i den sidste del af januar haft nogle udfordringer med hensyn til svartider. Det har givet vores brugere en del besvær, som vi beklager meget. Vi forventer i løbet af de kommende dage at være tilbage til normal drift. 

 • Post Thumbnail

  Slå søm og vind - Mød os på Skills 2017

  Hvad banker dit uddannelsesmæssige hjerte for? Besøg itslearnings stand på Skills i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar 2017

 • Post Thumbnail

  Mød os på BETT 2017

  Besøg os på Sunborn yacht, lige udenfor London Excel! Opdag og fordyb dig i ny viden til din undervisning med hjælp fra vores internationale team af eksperter den 25.-27. januar 2017.

 • Post Thumbnail

  Opdatering af SkoleIntra 19. december

  Nyt SkoleIntra er opdateret den 19. december 2016. Der er lavet fejlrettelser og lavet forbedringer i fotoalbum. Læs mere her.

 • Post Thumbnail

  Opdatering af SkoleIntra 30. november 2016

  Nyt SkoleIntra opdateres den 30. november med en række mindre forbedringer. Læs mere her.

 • Post Thumbnail

  Få hjælp til uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra

  2016 nærmer sig sin afslutning og dermed er det tid til at lærerne skal lave uddannelsesparathedvurderinger af eleverne i de ældste klasser. Deadline er 1. december. Få vejledninger her.

Video Få en demo Kontakt os