Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

SkoleIntra og fremtiden

Brugerportalsinitiativet og KL's udbudsproces omkring en samarbejdsplatform har givet nogle kunder spekulationer om, at SkoleIntra lukker. Det gør SkoleIntra ikke!

Her kan du finde svar på nogen af de spørgsmål, som vi får vedr. SkoleIntra og fremtiden.

Spørgsmål: Lukker SkoleIntra?
Svar: Nej, SkoleIntra lukker ikke. Tværtimod. itslearning er midt i en omfattende udviklingsproces, som vil resultere i et endnu mere livskraftigt SkoleIntra, rettet mod fremtidens krav og baseret på mange års erfaringer og kontakt til skolerne.

Spørgsmål: Er SkoleIntra ikke forældet?
Svar: Nej, SkoleIntra er først og fremmest en effektiv og pålidelig samarbejdsplatform med hundredtusinder af brugere hver dag. Vi arbejder løbende på at videreudvikle SkoleIntra og sikre, at det kan forblive skolernes foretrukne platform for kommunikation og planlægning mange år endnu.

Spørgsmål: Vil SkoleIntra kunne bruges sammen med Brugerportalen?
Svar: Ja, når brugerportalsinitiativet har defineret snitflader til eksterne programmer, vil vi sørge for at understøtte disse.

Spørgsmål: Gør Brugerportalen SkoleIntra overflødig?
Svar: Vi ved endnu ikke, hvordan Brugerportalens endelige udformning bliver. Når Brugerportalen er færdigudviklet, vil SkoleIntra fortsat blive tilbudt som en løsning, alle skoler kan vælge at bruge alene eller som supplement til Brugerportalen.

Spørgsmål: Hvad koster SkoleIntra?
Svar: Ca. 30 kroner pr. elev pr. år for en stor skole. Se alle priser her.

Spørgsmål: Brugerportalsinitiativet omfatter 0-16 års-området. Kan SkoleIntra bruges til førskoleområdet?
Svar: Ja, SkoleIntra bruges på nuværende tidspunkt af flere kommuner på førskoleområdet.

Spørgsmål: Hvornår skifter I til Nyt SkoleIntra?
Svar: Nyt SkoleIntra findes allerede. Man kan vælge det nederst i venstremenuen, når man er i Classic SkoleIntra. Endnu indeholder det nye SkoleIntra kun et begrænset antal funktioner, og derfor er både Classic og nyt SkoleIntra tilgængeligt for brugerne. Det nye SkoleIntra vil løbende blive udbygget med nye og moderniserede funktioner. Vi har et stærkt fokus på at skabe et tidssvarende og brugervenligt SkoleIntra.

far med ipad
Video Få en demo Kontakt os