Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev

SkoleIntra nyhedsarkiv

SkoleIntra-nyheder

 • Post Thumbnail

  Få en skræddersyet daginstitutionsløsning

  Flere kommuner er godt i gang med vores daginstitutionsløsning. Løsningen indeholder mange muligheder for kommunikation, information og samarbejde – også kan bruges også af forældre samt kan tilpasses til jeres behov. 

 • Post Thumbnail

  Tilpas dine indstillinger og gør SkoleIntra mere effektiv

  SkoleIntra giver mange muligheder. Nogle brugere har gavn af at benytte sig af alle funktionerne og så at sige åbne op for alle sluser. For de fleste brugere kan dette dog virke lidt for voldsomt, og det vil derfor være en fordel at skrue lidt ned for mulighederne.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra i medierne

  Du kender uden tvivl rejsekongen Simon Spies' berømte sætning: ”Dårlig omtale er bedre end ingen omtale”. Selvom der skulle være noget om snakken, kan vi nu bedst lide positiv omtale af SkoleIntra. Læs mere om SkoleIntra i medierne her.

 • Post Thumbnail

  Her er planerne for SkoleIntra 2017

  2017 bliver et spændende år for SkoleIntra. Der er masser af udvikling i gang af produktet, mens KL’s kommunikationsløsning Aula tegner sig i horisonten. Læs hvorfor itslearning koncentrerer sig om SkoleIntra og fortsat arbejder på at levere en god og stabil samarbejdsplatform til skolerne. 

 • Post Thumbnail

  Opdatering af Nyt SkoleIntra 27. februar 2017

  Vi gennemfører en mindre opdatering af Nyt SkoleIntra den 27. februar 2017. Det er først og fremmest beskedfunktionen i forældreIntra, der forbedres.

 • Post Thumbnail

  Ses vi på Danmarks Læringsfestival?

  Den 1. og 2. marts 2017 samles en masse skolefolk i Bella Center i København til Danmarks Læringsfestival. itslearning er naturligvis på plads med en stand. Kom forbi og få en snak med os på stand 292. Vi byder på en kop kaffe eller en flaske vand.

 • Post Thumbnail

  Opdatering af Nyt SkoleIntra 9. februar 2017

  Nyt SkoleIntra opdateres den 9. februar 2017. Der er en række nye muligheder i kalenderen og dokumenthåndtering er forbedret.

 • Post Thumbnail

  På vej tilbage til normal drift

  SkoleIntra har i den sidste del af januar haft nogle udfordringer med hensyn til svartider. Det har givet vores brugere en del besvær, som vi beklager meget. Vi forventer i løbet af de kommende dage at være tilbage til normal drift. 

 • Post Thumbnail

  Slå søm og vind - Mød os på Skills 2017

  Hvad banker dit uddannelsesmæssige hjerte for? Besøg itslearnings stand på Skills i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar 2017

 • Post Thumbnail

  Mød os på BETT 2017

  Besøg os på Sunborn yacht, lige udenfor London Excel! Opdag og fordyb dig i ny viden til din undervisning med hjælp fra vores internationale team af eksperter den 25.-27. januar 2017.

 • Post Thumbnail

  Glædelig jul fra itslearning

  2016 er snart omme, og vi vil fra itslearning ønske alle vores brugere og kunder en glædelig jul og et godt nytår.

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os