Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev

SkoleIntra nyhedsarkiv

SkoleIntra-nyheder

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra-træf giver stof til eftertanke og praktiske råd

  SkoleIntra-træf 2014 byder på et helstøbt arrangement, hvor deltagerne udfordres med faglig inspiration hele dagen. Om aftenen står der netværk på programmet, og vi kan love, at også underholderne vil give stof til eftertanke.

 • Post Thumbnail

  Så er det tid til skoleårsoprulning

  Skoleåret 2013-14 går på hæld, og det er tid til at gøre klar til skoleåret 2014-15. Også i SkoleIntra skal der skiftes skoleår, og det er en god idé at gøre det, før du går på sommerferie.

 • Kom hurtigere i gang med itslearning

  Endnu en spændende opdatering i itslearning er på plads, og det giver nye, pædagogiske muligheder i undervisningen. Mange undervisere brænder efter at komme i gang med at bruge de nye funktioner. I kan skyde anvendelsen i gang med et kursus.

 • itslearning og Headnet indgår samarbejde om SkoleIntra og Google cloud-løsninger

  Pressemeddelelse: itslearning og Headnet indgår samarbejde, der vil betyde, at skolerne kan få helt nye muligheder, når det drejer sig om samspillet mellem SkoleIntra, UNI-Login og Google Apps. Fremadrettet vil Headnet udvikle integrationer til Googles cloud-løsninger, mens itslearning vil varetage salg, drift og support. 

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra 5.5 klar til at komme ud på skolerne

  SkoleIntra 5.5 klar til at komme ud på skolerne SkoleIntra version 5.5 bliver i disse dage rullet ud på de første testskoler. Efter påske vil den nye version blive rullet ud på de øvrige skoler. Version 5.5 indeholder en række forbedringer og nye funktioner. Blandt andet er der lavet nyt layout med inspiration fra itslearnings design.

 • Post Thumbnail

  "Nej, SkoleIntra lukker ikke!"

  Det var en af de mest gentagede sætninger, da itslearning deltog på Danmarks Læringsfestival med en særdeles velbesøgt stand. Læringsplatformen blev demonstreret, og der blev fortalt om SkoleIntras fremtid, da den danske uddannelsesverden mødtes i Bella Center 25. og 26. marts 2014.

   

 • Post Thumbnail

  Mød itslearning på Skolemessen i Aarhus

  Den 9. og 10. april er der Skolemesse i Aarhus, og itslearning står på stand 228 i Centralværkstedet.

  Kom og få en snak om læringsplatformen itslearning og hør det nyeste om SkoleIntra.

   

 • Post Thumbnail

  ”Vi er stolte og ydmyge”

  itslearnings norske CEO var kommet til Middelfart for – sammen med den danske direktør for itslearning – at fortælle om itslearnings overtagelse af SkoleIntra. Og interessen var stor for informationsmødet den 20. marts 2014.

 • Post Thumbnail

  Bliv klogere på blended learning og deltag i et 'flipped' foredrag

  Den danske uddannelsesverden samles den 25. og 26. marts 2014 i Bella Center til Danmarks Læringsfestival. Mød itslearning på stand 26 og deltag i oplægget ”Det kombinerede klasseværelse” med den norske uddannelsesforsker Morten Fahlvik. Du behøver bare en udstillingsbillet (50 kr.) for at deltage.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra fortsætter hos itslearning - med kendte ansigter og nye muligheder

  Alle SkoleIntra-kunder har den 18. marts modtaget brev fra UNI•C i forbindelse med, at itslearning overtager SkoleIntra. Vi ved, at der ude på skolerne kan opstå en række spørgsmål i den anledning. Vi vil derfor kort præcisere: Alle nuværende aftaler om SkoleIntra vil blive videreført med itslearning som leverandør.

 • Post Thumbnail

  itslearning overtager alle aktiviteter omkring SkoleIntra

  I forlængelse af itslearnings overtagelse af virksomheden SkoleSoft, er der indgået aftale med UNI•C om at itslearning pr 1.7.2014 overtager alle aktiviteter omkring SkoleIntra, herunder drift, salg, support og videreudvikling af systemet. Alle skoler der anvender SkoleIntra kan fortsætte med at gøre dette på de samme betingelser, som er gældende i dag. Direktør i itslearning Per Thorbøll udtaler: ”Med den nye aftale kan vi for alvor sætte skub i videreudviklingen af SkoleIntra.

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os