Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev

SkoleIntra nyhedsarkiv

SkoleIntra-nyheder

 • Post Thumbnail

  Kom til konferencen, hvor man træffes!

  Vil du træffe alle de andre, der også bruger SkoleIntra som et værktøj i skolen? Så må du ikke gå glip af SkoleIntra-træffet. Læs mere her.

 • Post Thumbnail

  Opdatering af SkoleIntra med forbedring af kalenderen

  SkoleIntra opdateres tirsdag den 20. september. Udover en række fejlrettelser indeholder opdateringen forbedringer af kalenderen i nyt SkoleIntra. 

 • Post Thumbnail

  Opdatering af SkoleIntra den 5. september

  Mandag den 5. september opdateres SkoleIntra. Opdateringerne gælder både Nyt SkoleIntra og SkoleIntra Classic. Læs om nyhederne i Nyt SkoleIntra her.

 • Post Thumbnail

  I kølvandet på det nye ForældreIntra

  Ved skolestart i år kom forældre og skoler tilbage til et ForældreIntra i nye klæder. For mange var det velkendt, men for andre var det nyt, fordi de kun har brugt det klassiske ForældreIntra. Læs med her for at få forklaringer på nogle af de emner, der har været rejst spørgsmål om i forbindelse med skiftet.

 • Post Thumbnail

  Mindre opdatering af SkoleIntra

  Onsdag den 10. august blev SkoleIntra opdateret. Opdateringerne gælder kun Nyt SkoleIntra. Se ændringerne her.

 • Post Thumbnail

  Værd at vide om den seneste opdatering af ForældreIntra

  Kort før skolestart blev SkoleIntra opdateret. Det indebærer blandt andet, at ForældreIntra fremover kun findes i den nye version. Læs mere og find FAQ samt beskrivelse af alle nyheder her.

 • Post Thumbnail

  Få tips & tricks til SkoleIntra på efterårets webinarer

  Vi gentager forårets succes med korte webinarer, hvor du får nemme, brugbare tips og tricks til din brug af SkoleIntra. En gang om måneden holder vores konsulenter et webinar om udvalgte emner i SkoleIntra, der er lige til at bruge. 

 • Post Thumbnail

  Ny opdatering af SkoleIntra

  SkoleIntra opdateres 3. august med væsentlige ændringer i forhold til ForældreIntra, da forældrene fremover kun har én brugergrænseflade, så de altid logger på Nyt ForældreIntra. 

 • Post Thumbnail

  itslearning med integration til SkoleIntra

  itslearnings integration med SkoleIntra videreudvikles hele tiden. Den eksisterende integration sikrer, at elever, lærere og forældre får en nem adgang fra den ene til den anden platform. Med ét login til begge platforme logger lærere, elever og forældre sig på én og samme gang ind i Skoleintra og itslearning.

 • Post Thumbnail

  Det skal du vide om Nyt ForældreIntra

  Det nye ForældreIntra er det eneste ForældreIntra fra august 2016. For mange har det ingen betydning, fordi de har været vant til at bruge det længe. Som administrator er der nogle enkelte områder, du skal være opmærksom på.

 • Post Thumbnail

  Sådan yder vi sammen den bedste support til forældre

  Skolerne gør i dag et stort arbejde for at hjælpe forældre til den bedste oplevelse med ForældreIntra. I langt de fleste tilfælde kan skolens SkoleIntra-administrator svare på forældrenes spørgsmål eller hjælpe dem med eventuelle problemer. 

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os