Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev

Vil du vide mere om kurserne?

Vi tilbyder løbende åbne kurser med følgende beskrivelser. Se i kursuskalenderen hvilke konkrete kurser, vi tilbyder netop nu.

Vi tilbyder endvidere tilpassede kurser, der er målrettet den enkelte skole og uddannelsesinstitutions behov, både i forhold til indhold, tid og sted. Kontakt os, så finder vi formen sammen.

Kontakt kursuskoordinator Eva Jensen på eva.jensen@itslearning.com eller tlf. 41 72 72 61, hvis du har spørgsmål vedr. kommende kurser.

 

 

Kurser om SkoleIntra

Vi tilbyder en lang række kurser i SkoleIntra. Underviserne kommer til jer og afholder lokale kurser eller underviser på kurser hos os, som du kan tilmelde dig individuelt.

Klik her for at se kursuskalenderen

Kig også på itslearning-kurserne, der går i dybden med pædagogiske emner som fx flipped classroom og synlig læring. 

Kurser på jeres skole eller i kommunen

Hvis mange af skolens eller kommunens lærere skal opdateres på én gang, kommer vi gerne ud til jer og holder et kursus.

Vi har undervisere fordelt over hele landet, så skolen eller kommunen betaler samme pris, uanset hvor i Danmark kurset holdes. I modtager kursusmateriale elektronisk på forhånd og kopierer selv materialet til kursisterne.

Kurserne skal foregå i et it-lokale inkl. pc’er med internetadgang. I sørger for forplejning under kurset. Der kan være op til 20 personer på kurset.

Kurser hos itslearning

Enkeltpersoner kan tilmelde sig de løbende kurser hos itslearning. De fleste kurser er halvdagskurser, der ligger enten formiddag eller eftermiddag. Der vil være forplejning under kurset. Morgenmad på formiddagshold og kaffe/te og kage/frugt om eftermiddagen.

SkoleIntra – administrative opgaver

Vi tilbyder en række kurser for personale, som har administrative opgaver på SkoleIntra. Der er bl.a. kurser i SkolePorten og kurser for nye administratorer.

Læs om kurserne

SkoleIntra i undervisningen

Her kan du se vores kursustilbud om SkoleIntra i undervisningen. Her er fokus på ElevIntra.

Læs om kurserne

Video Få en demo Kontakt os