Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Mød os på PreBett og Bett 2017: Gå ikke glip af de spændende oplæg, guidede ture og ekstra arrangementer!

 

Hvis du skal på Bett, så sving også forbi PreBett 2017 den 24. januar! Kom og mød andre uddannelsesledere, konsulenter og undervisere og deltag i inspirerende sessioner. Læs mere om PreBett 2017, ekstra PreBett-arrangementer og Bett 2017 nedenfor.

PreBett 2017: Start året med fokus på pædagogisk IT

itslearning er sponsorpartner til PreBett 2017, hvor du blandt andet kan høre oplæg om, hvor feltet for pædagogisk it, ledelse og implementering bevæger sig hen. 

Konferencen, der er for konsulenter, ledere og undervisere i den danske undervisningssektor afholdes for 6. gang, umiddelbart forud for BettShow. Hensigten er at samle danskere inden det store uoverskuelige BettShow vælter os omkuld. Derfor laver oplægsholdere fra konferencen guidede ture indenfor deres respektive fagområder, hvor messen holdes.

På PreBett vil der desuden være et tilstødende lokale, hvor man kan se itslearnings forskellige platforme og få svar på spørgsmål omkring gode implementeringsstrategier i organisationer og hvorledes itslearnings produkter kan understøtte dette. Alt i alt vil vi have fokus på læring, vækst og netværk.

Tilmeld dig PreBett


EKSTRA PREBETT-ARRANGEMENTER DEN 24. OG 25. JANUAR 2017

Vi vil gerne give kunder og forretningsforbindelser mulighed for at deltage i vores ekstra PreBett-arrangementer, herunder aftenarrangementet den 24.1.2017 kl. 19-21, hvor vi byder på et glas. Derudover kan du høre vores spændende oplæg om avanceret rapportering i læringsplatformen den 25.1.2017 samt møde medarbejdere fra itslearning i et 1-1 møde på Sunborn Yacht og få en snak omkring jeres behov i forhold til en læringsplatform. 

Tilmeld dig de ekstra PreBett-arrangementer


Bett 2017: Kom og besøg os i vores kundelounge på Sunborn Yacht

Besøg os på Sunborn yacht, lige udenfor London Excel!

Opdag og fordyb dig i ny viden til din undervisning med hjælp fra vores internationale team af eksperter. Hvis du allerede er kunde, så hop ombord! Vi har en kundelounge, der er åben dagligt fra kl. 10-18, hvor du kan slappe af med en kop kaffe og snacks. Lær om vores spændende nyskabelser fra 2016 og hør om alle de fantastiske ting, vi har planlagt for 2017!

Hvis du endnu ikke er en del af itslearning, Fronter, SkoleIntra-verdenen, vil vi være glade for at dele vores rejse med dig. Vi vil gerne tale om dine mål og hvordan itslearning kan hjælpe dig med at opnå dem.

Vores besætning vil være bemandet med teammedarbejdere fra Storbritannien, Sverige, Norge, Danmark, Finland, og vores internationale team. Så vil du være sikker på at finde en ekspert fra dit land.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!     
                                                                 

 Tilmeld dig Bett        

                                  

Video Få en demo Kontakt os