Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

En helt ny, men velkendt platform til samarbejde og læring

itslearning introducerer nu en enkel løsning, der vil gøre hverdagen lettere for elever og lærere. Vi samler alle aktiviteter fra samarbejdsplatformen SkoleIntra og læringsplatformen itslearning i én sammenhængende platform.

Dermed kan alle lærere og elever gå ind, hvor de plejer, på SkoleIntra og bruge en platform, der sætter reel læring i centrum. I alle andre lande er samarbejdsplatform og læringsplatform også samlet i et system – for samarbejde og læring hænger tæt sammen.

itslearning er skandinavisk udviklet og den mest populære læringsplatform i Europa, fordi den løbende udvikles og tilpasses de behov, brugerne har i hverdagen. F.eks. kan man benytte sin smartphone til alle funktioner, og systemet er integreret med Office 365 og Google.

Alle skoler med SkoleIntra vil få den nye løsning efter sommerferien. Hvis I på jeres skole har lyst til at prøve vores nye platform allerede inden, kan I melde jer som testskole. Som testskole vil der være ekstra opmærksomhed og support til jer – bl.a. med workshops og løbende dialog.

Meld jer som testskole eller bestil en demo-fremvisning her


Fordelene ved vores nye, integrerede samarbejds- og læringsplatform

1. Bliv klogere på elevernes læring med itslearning
itslearning er tilpasset læringsmålene, men giver samtidig en bredere viden om elevernes progression i læringsplatformen. Med vores værktøjer kan læreren f.eks. se, hvilke elever der har åbnet dokumenterne i læringsplatformen eller set lærerens beskeder. Læreren kan også holde øje med, hvor lang tid eleverne bruger på opgaverne.
På den måde kan læreren altid få den nødvendige information om elevernes aktiviteter, som kan bruges til at optimere både undervisningen og elevernes læringsproces.

2. Gør livet nemmere for både nye og garvede lærere
itslearning er den læringsplatform, som mange nyuddannede lærere allerede kender. 7 ud af 8 læreruddannelser har i dag mulighed for at anvende itslearnings læringsplatform.
For de garvede – og for nogens vedkommende skeptiske – lærere vil det være en fordel, at læringsplatformen hænger sammen med Skoleintra. Det vil naturligvis også være nemmere for elever og forældre.

3. Overholder EU’s persondataforordning
Vores platform er i fuld overensstemmelse med de nye og skrappere regler i persondataforordningen (GDPR). Det giver den vigtige sikkerhed for, at læringsplatform og samarbejdsplatform fungerer både nu og her og i fremtiden.

4. Bliv klar til AULA
Vores platform bliver fuld integrerbar med AULA og klar til den kommende overgangsfase. Skolerne vil stadig kunne fastholde adgangen til data og funktioner i Skoleintra såsom vikardækning m.v., samtidig med at man herfra har adgang til Europas mest anvendte læringsplatform itslearning.

5. Gør jeres elever dygtigere sammen med resten af Europas unge med itslearning
itslearning er Europas største og mest anvendte læringsplatform. Vi udvikler hele tiden forbedringer på didaktiske såvel som tekniske udfordringer. Via vores moderne platform bliver I en del af et europæisk læringsfællesskab, hvor eleverne på tværs af Europa dygtiggør sig sammen.


Meld jer som testskole eller bestil en demo-fremvisning

Vi har samlet det bedste fra to systemer. Platformen er et sted til læring, kommunikation og samarbejde – en alsidig lærings- og informationsplatform med plads til alle.

Vi har ikke opfundet noget nyt – vi har blot samlet det, vi ved fungerer.

Tilmeld jer her!

Video Få en demo Kontakt os