Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Pædagogisk webinar: Digital feedback – IT som løftestang i procesorienterede faglige forløb

Tirsdag den 28. februar kl. 14.00-14.45 

Hanne Voldborg Andersen, folkeskolelærer og master i IKT og læring og Anita Monty, læringskonsulent i itslearning vil afholde et nyt spændende webinar som en del af vores pædagogiske webinarrække. Bliv inspireret og lær nyt med vores webinarer!


Den øgede adgang til IT i folkeskolen giver lærere mulighed for at kvalificere læreprocessen i et bevidst didaktisk design, der hviler på reifikation (tingsliggørelse), refleksion, dialog og feedback som kernefacilitatorer i børns læring.

I dette oplæg vises, hvordan disse elementer kan sættes i spil i et danskfagligt forløb i folkeskolen, og hvordan digitale redskaber kan anvendes til at skabe rum for både ytringer om og vurderinger af elevernes faglige forståelser. Forløbet beskrives på baggrund af et konkret, gennemført eksempel på litteraturundervisning på mellemtrinnet, men er eksemplarisk i forhold til brug af digital feedback i andre faglige sammenhænge.

Hanne Voldborg Andersen er uddannet folkeskolelærer og master i IKT og læring. Hun har arbejdet med udvikling af læring gennem brug af IT og digitale medier gennem mere end 20 år – både som lærer og IT-vejleder i folkeskolen og som selvstændig konsulent i forhold til implementering af it på skoler og i kommuner. Er i øjeblikket ph.d.-studerende ved Institut for læring og filosofi, Aalborg Universitet, hvor hun i forskningsprojektet ididakt beskæftiger sig med udvikling af IT-baseret inklusion af elever med udviklings- og opmærksomhedsproblemer.

Webinaret er gratis og alle der har lyst, kan deltage. Det varer ca. 45 minutter og foregår LIVE via nettet. Vi håber, at webinaret vil give dig inspiration og tips, som du kan bruge i din undervisning. 

Dato: 28. februar 2017

Tid: 14.00-14.45 

Sted: På nettet

Pris: Gratis

Tilmeld dig her

Video Få en demo Kontakt os