Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Coding Pirates og programmering for børn

Tirsdag den 14. februar kl. 14:00-14:45

Deltag i et live webinar og stil spørgsmål i chatten. Dette er en del af en serie med pædagogiske webinarer, hvor Jari Due Jessen, Post doc, DTU Elektro, Institut for Elektroteknologi på Danmarks Teknologiske Institut denne gang vil tale om Coding Pirates og programmering for børn. Og du er inviteret! 

I dette webinar vil vi dels kigge lidt på den frivillige organisation Coding Pirates, hvad er det for en organisation og hvordan de vi gået fra én afdeling med en håndfuld frivillige og 20 børn for tre år siden til nu at have omkring 50 afdelinger, 500+ frivillige og over 1200 børn, der hver uge går til Coding Pirates.

Derudover vil vi kigge på, hvordan man kan komme i gang med at lære børn og unge at blive det Coding Pirates kalder it-kreative, altså nogen der ikke kun forbruger it og teknologi, men også kan skabe nyt indhold m.m.

Webinaret er gratis og alle der har lyst, kan deltage. Det varer ca. 45 minutter og foregår LIVE via internettet. Vi håber, at webinaret vil give dig inspiration og tips, du kan bruge i din undervisning. 

Dato: 14. februar 2017

Tid: 14.00-14.45 

Sted: På nettet

Pris: Gratis

Tilmeld dig her


Video Få en demo Kontakt os