Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Opdatering til version 5.7 sker i november

Helt central i den kommende opdatering er muligheden for at tilføje uddannelsesparathedsvurderinger (UPV) til elevplaner og overføre dem direkte til Optagelse.dk. Derudover er der enkelte andre forbedringer. Her får du et samlet overblik over den nye opdatering.

Det er kun kort tid siden seneste opdatering til version 5.6 blev gennemført, og SkoleIntra 5.7 indeholder derfor færre nyheder end tidligere opdateringer. Version 5.7 indeholder desuden rettelser til en række fejl og uhensigtsmæssigheder. Udrulningen af version 5.7. forventes at foregå i perioden 3.-15. november. Udrulningsplanen følger snarest.

Opdateringen indeholder følgende nyheder:

 • Vurdering og indberetning af uddannelsesparathed
  Man kan i SkoleIntra vurdere elevernes uddannelsesparathed i 8. og 9. klasse. Uddannelsesparathedsvurderingerne kan derefter overføres til Optagelse.dk.
 • UPV og elevplaner
  Når man laver en uddannelsesparathedsvurdering i SkoleIntra, kan man få den overført til elevplanen, så elever og forældre kan se den.
 • Metadata i elevplaner
  Den nye bekendtgørelse stiller krav om, at det registreres, hvilke fag elevplanen omhandler, og hvilke medarbejdere, der har medvirket til udarbejdelse af elevplanen.
 • Kontaktlærere
  I SkoleIntra 5.7 kan man på en nem måde tilknytte “kontaktelever” til lærerne.

Læs detaljer om nyhederne i dette dokument.

Læs også nyheden om uddannelsesparathedsvurderinger i version 5.7.

Video Få en demo Kontakt os