Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev

Arkiv

 • Post Thumbnail

  Se hvem SkoleIntra-træffet bringer dig tættere på

  Årets overskrift på SkoleIntra-træffet er ’Tættere på’. Nu er vi klar med navnene på de keynote-oplægsholdere, der skal bringe os tættere på ledelse, tættere på undervisning og tættere på børnene. 

 • Post Thumbnail

  Nu kommer ugeplanen ind i forældrenes app

  I denne uge bliver appen til ForældreIntra opdateret til en ny version. Mange forældre har efterspurgt en nem adgang til ugeplanen, og den er nu integreret i appen. 

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra i medierne

  Ny undersøgelse viser, at 90 % af forældrene vurderer værdien af ForældreIntra til at være ’Meget god’ eller ’Overvejende god’. Omtalen af ForældreIntra handler mere om forældrenes forventninger til hinanden end til systemet. Se undersøgelsen og få nogen af vores gode råd her. 

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra gjorde en afgørende forskel

  Sidste år skrev vi her på hjemmesiden et tip om, hvordan organisationer kan henvende sig til skoler for at få skolerne til at dele deres budskab. Som eksempel brugte vi ’Gratis Børnebøger’, som arbejder for at styrke børns læselyst. Det kunne de tydeligt mærke på deres besøgstal. 

 • Post Thumbnail

  Rollespil til undervisningsbrug

  Når Mikkel ikke vil komme ind til timen efter frikvarteret, eller Alma småsnakker med sidekammeraten i timen, og den autoritet, du har erhvervet gennem mange års lærergerning, ikke har den ringeste effekt, hvad gør du så? Jesper Ihler-Byskov, der underviser mellemtrinsklasserne på Halgård Skole i Holstebro har taget nye og anderledes metoder i brug.

 • Post Thumbnail

  Kom til webinar for grønlandske skoler

   Er du administrator eller lærer på en grønlandsk skole, har vi nu et webinar specielt for dig! Læs mere og tilmeld dig her.

 • Post Thumbnail

  Mød os på BETT og på KL's Børnetopmøde

  Vi deltager med stande på KL's Børn & Unge Topmøde og på den engelske Uddannelsesmesse BETT i London. Kom og få en snak med os, hvis du også skal afsted!

 • Post Thumbnail

  Få tips og tricks til SkoleIntra

  Vi holder igen webinar om tips og tricks til SkoleIntra. Tilmeld dig og brug 20 minutter på at lære mere om, hvordan du får det bedste ud af SkoleIntra.  Tilmeld dig her!

 • Post Thumbnail

  Opdatering af nyt SkoleIntra forbedrer brugeroplevelsen

   Sidst i uge 50 (sidste uge) gennemførtes en mindre opdatering af nyt SkoleIntra. Den indeholder en række forbedringer til de funktioner, som allerede findes i nyt SkoleIntra. Få et overblik her.

 • Post Thumbnail

  God jul - og tak for året der gik!

  2015 bød blandt meget andet på fortsat udvikling af nyt SkoleIntra og en overtagelse af Fronter, der gør itslearning til Europas ledende leverandør af læringsplatforme. 

 • Post Thumbnail

  Ses vi på BETT 2016?

  Den store engelske udstilling og konference om it til uddannelsessektoren BETT afvikles i London 20.-23. januar 2016. Du kan møde os på stand B98. Er du en af de mange danske skolefolk, der skal til BETT, så har du mulighed for at se meget mere til os på den store itslearning-stand.

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os