Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev

Arkiv

 • Post Thumbnail

  Få forældrene godt fra start med ForældreIntra

  Vi har lavet en ny, opdateret udgave af den populære guide til forældre om at bruge ForældreIntra. I kan bruge den til at give de nye skolebørns forældre en god start med ForældreIntra. Det kan lette kommunikationen mellem skole og hjem fremover.

 • Post Thumbnail

  Forbered jeres skoleomlægning i SkoleIntra i god tid

  Står I overfor en skolesammenlægning, er det en god idé at kontakte os i god tid i forbindelse med overflytning af data i SkoleIntra.

 • Post Thumbnail

  itslearning opdatering 60 – april 2016

  Læringsplatformen itslearning opdateres i april med en række mindre ændringer. Læs mere om dem her.

 • Post Thumbnail

  Undervisning til fremtiden

  Lærerprofessionen vil ændre sig, fordi de kompetencer, børnene har brug for, forandrer sig. Mange af de kompetencer, børnene lærer i skolen i dag bliver overflødige, mens andre skal fremelskes. Og hvordan gør man det?

 • Post Thumbnail

  Kom til webinar om de seneste nyheder i itslearning

  Så er der igen kommet en række nye spændende opdateringer i itslearning, som vi gerne vil præsentere for dig ved et webinar. Tilmeld dig her.  

 • Post Thumbnail

  At the heart of education

  itslearning har fået nyt slogan: At the Heart of Education. Her er begrundelsen for, at det netop er disse ord, der skal beskrive itslearning.

 • Post Thumbnail

  Få tips til din brug af SkoleIntra på forårets webinarer

  Vil du have nemme, brugbare tips og tricks til din brug af SkoleIntra, så meld dig til et af de kommende webinarer. En gang om måneden holder vores konsulenter et kort webinar, hvor udvalgte emner bliver gennemgået kort og konkret - lige til at bruge.

 • Post Thumbnail

  Mød os på Danmarks Læringsfestival 2016!

  Den 15. og 16. marts mødes den danske skoleverden i Bella Center til Danmarks Læringsfestival. itslearning er selvfølgelig med. Kom og få en snak med os om itslearning, SkoleIntra eller Fronter - eller hør vores oplæg om 'Undervisning til Fremtiden' i udstillingsprogrammet.

   

 • Post Thumbnail

  itslearning opdatering 58 - marts 2016

  Denne gang har vi primært arbejdet bag kulisserne og har implementeret en række mindre ændringer, som vi håber, I bliver glade for. Hjælp der, hvor du har brug for det Nogle af jer har efterspurgt flere links til hjælpefunktionen. Nye direkte links er nu tilgængelige i følgende afsnit: Undersøgelse Fagindstillinger Deltagere Grupper Dine indstillinger Kalender Planlægning Registreringer Ryd udskrifter Vi har tilføjet en udskriftsindstilling til værktøjet Side.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra opdateres - bl.a. med integration til Google Apps

  På mandag opdateres SkoleIntra på alle skoler til version 5.11. Her finder du alle informationer om opdateringens indhold, og du kan tilmelde dig et webinar, hvor nyhederne gennemgås. 

 • Post Thumbnail

  itslearning opdatering 57 - februar 2016

  Ny version af tekst editor Ny version af tekst-editor Editoren, som bruges i hele itslearning, har følgende ændringer: Vi har omorganiseret knapperne i værktøjslinien og sikret at de samme muligheder er tilgængelige overalt. For eksempel er det nu muligt at tilføje video og lydoptagelser til Pages. Det er nu nemmere at tilføje tredjeparts indhold, f.eks.

RSS Feed
Video Få en demo Kontakt os