Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Everything listed under: Opdateringer

 • Post Thumbnail

  Nu tager vi første skridt i indfasningen af Nyt SkoleIntra

  Snart bliver SkoleIntra opdateret til version 5.8. Et af de mere markante tiltag er, at den nye version baner vejen for at det eksisterende Mobilintra erstattes af Nyt SkoleIntra. Dermed tager vi første skridt i udskiftningen af SkoleIntra-modulerne til det Nye SkoleIntra.  

 • Post Thumbnail

  Flyt skolens hjemmeside til den nye SkolePort nu

  Den nye SkolePort er brugervenlig og intuitiv at bruge. Desuden giver den mulighed for at lave en flot hjemmeside til skolen med en af de nye designs. Har I ikke allerede skiftet, så skal I snart til at gøre det. Læs mere her.

 • Post Thumbnail

  Spørgsmål og svar om den nye UPV-funktion i SkoleIntra

  Alle skoler er nu opgraderet til version 5.7, der blandt andet giver mulighed for, at skolerne kan bruge SkoleIntras uddannnelsesparathedsvurderingsfunktion. Her har vi samlet de spørgsmål og udfordringer, der har vist sig i indkøringsfasen. 

 • Post Thumbnail

  Overvældet – og næsten lagt ned – over webinarinteresse

  Det væltede ind med tilmeldinger til vores webinar om nyheder i SkoleIntra, og vi mente, at vi var klar til at logge alle ind, da webinaret skulle afvikles. Men teknikken drillede os, og mange blev afvist. Vi siger undskyld til jer, der gik forgæves og håber, vi må gøre det godt igen. 

 • Post Thumbnail

  Forbered jer til uddannelsesparathedsvurderinger og elevplaner i SkoleIntra

  Få et grundigt indblik i det nye uddannelsesparathedsmodul, og hvordan du sætter SkoleIntras elevplaner op til det. Uddannelsesparathedsvurderinger har deadline 1. december 2014, så I bør tage jeres forholdsregler allerede nu. Læs her hvordan.

 • Post Thumbnail

  Opdatering til version 5.7 sker i november

  Helt central i den kommende opdatering er muligheden for at tilføje uddannelsesparathedsvurderinger (UPV) til elevplaner og overføre dem direkte til Optagelse.dk. Derudover er der enkelte andre forbedringer. Her får du et samlet overblik over den nye opdatering. 

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra version 5.6 udrulles nu

  SkoleIntra version 5.6 rulles ud på skolerne fra den 22. september, og den nye version indeholder en del forbedringer bl.a. til skemaværktøjet. Desuden er de nye Forenklede Fælles Mål nu tilgængelige i SkoleIntra og kan bruges, når man skriver elevplaner.

   

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra version 5.6 udrulles allerede i september

  Tidligere blev SkoleIntra opgraderet to gange årligt. For at tilgodese de mange udviklingskrav til systemet har vi fremskyndet opgraderingen til version 5.6. Fremover kan brugerne forvente opgraderinger af SkoleIntra oftere end hidtil.Den nye version af SkoleIntra med navnet 5.6 rulles ud i løbet af september 2014.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra er under opdatering

  Opdateringen er gennemført, men der kan stadig forekomme driftsforstyrrelser. Se aktuel driftsinfo her. Din skoles hjemmeside og tilhørende intranet er under opdatering hele uge 28 og i perioder af uge 29 og 30.

 • Post Thumbnail

  Information angående flytningen af SkoleIntras driftsmiljø

  Afsæt tid i uge 27 til oprulning af nyt skoleår og andet arbejde, der skal finde sted i sommerferien. Pga. flytningen af SkoleIntras driftsmiljø forventes systemet nemlig ikke at være tilgængeligt i uge 28, ligesom der vil være systemarbejder i uge 29 og 30.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra 5.5 klar til at komme ud på skolerne

  SkoleIntra 5.5 klar til at komme ud på skolerne SkoleIntra version 5.5 bliver i disse dage rullet ud på de første testskoler. Efter påske vil den nye version blive rullet ud på de øvrige skoler. Version 5.5 indeholder en række forbedringer og nye funktioner. Blandt andet er der lavet nyt layout med inspiration fra itslearnings design.

Video Få en demo Kontakt os