Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Everything listed under: Opdateringer

 • Post Thumbnail

  Endnu et skridt mod én indgang til ForældreIntra

  I denne uge udruller vi en opdatering af nyt SkoleIntra, der indeholder en række nye funktioner. Den mest omfattende er, at brugere af ForældreIntra nu får adgang til skolebestyrelsesdelen. 

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra opdateres - bl.a. med integration til Google Apps

  På mandag opdateres SkoleIntra på alle skoler til version 5.11. Her finder du alle informationer om opdateringens indhold, og du kan tilmelde dig et webinar, hvor nyhederne gennemgås. 

 • Post Thumbnail

  Nu kommer ugeplanen ind i forældrenes app

  I denne uge bliver appen til ForældreIntra opdateret til en ny version. Mange forældre har efterspurgt en nem adgang til ugeplanen, og den er nu integreret i appen. 

 • Post Thumbnail

  Opdatering af nyt SkoleIntra forbedrer brugeroplevelsen

   Sidst i uge 50 (sidste uge) gennemførtes en mindre opdatering af nyt SkoleIntra. Den indeholder en række forbedringer til de funktioner, som allerede findes i nyt SkoleIntra. Få et overblik her.

 • Webinarer og meget mere om nyhederne i SkoleIntras version 5.10

  I de kommende uger bliver alle skolers SkoleIntra opdateret til version 5.10. Her finder du alle informationer om opdateringens indhold, og du kan tilmelde dig et webinar, hvor nyhederne gennemgås. 

 • NU lukker 'den gamle' SkolePort!

  Med opdateringen af SkoleIntra til version 5.10.0 vil 'den gamle' SkolePort ikke længere fungere. Det vil sige, at skoler, der IKKE har opdateret til den nye SkolePort vil få en midlertidig 'forside' istedet for deres hjemmeside.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra opdateres i oktober

  SkoleIntra Classic opdateres til version 5.10, og samtidig sker der en mindre opdatering af Nyt SkoleIntra. Her kan du se tidsplanen for opdateringen. SkoleIntra vil være utilgængeligt, mens opdateringen foregår.

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra opdateres og får ny loginside

  Den nye loginside kommer nu i test på betatest-skolerne. Ca. 40 skoler får en ny loginside til SkoleIntra i løbet af efteråret.

 • Post Thumbnail

  Tilmeld dig et af de tre webinarer om SkoleIntra 5.9

  Få en gennemgang af nyhederne i opdateringen af SkoleIntra til version 5.9. På en halv time får du en personlig gennemgang af nyhederne i den kommende version. Du kan vælge mellem tre tidspunkter for webinaret. 

 • Post Thumbnail

  SkoleIntra skal opdateres før ferien

  SkoleIntra bliver opdateret i næste uge. Her kan du læse mere om indholdet i opdateringen og hente forslag til information til forældre, elever og personale. Vi afholder også webinarer om nyhederne i opdateringen. Versionen indeholder en del forbedringer.

 • Post Thumbnail

  Nu opdaterer vi SkoleIntra til version 5.8

  Det er vigtigt at informere brugerne på din skole om den forestående opdatering. Her får du en samlet oversigt vedrørende opdateringen og et udkast til information til personale, elever og forældre. Som allerede meddelt på loginsiden for SkoleIntra-administratorer og itslearnings ’Driftsinfo’ er vi nu klar til at udrulle den nyeste version af SkoleIntra (5.8). 

Video Få en demo Kontakt os