Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Mød Fronters nye udviklingsdirektør


Torgeir Lyngstad blev for nyligt ansat som udviklingsdirektør for Fronter. Hans ansvarsområder omfatter udvikling, vedligeholdelse af Fronter-platformen samt produktstrategi. 

Erfaren leder   

Torgeir har en baggrund indenfor softwareudvikling. Efter at have afsluttet sin uddannelse, arbejdede han et par år som udvikler og skiftede så til produkt- og teknologiledelse. De sidste 18 år har han ledet produkt- og teknologiudviklingen for store norske softwarevirksomheder.

Fronter på verdensplan

Fronter er et af de ældste og mest kendte læringsplatforme i Nordeuropa. Det blev startet på universitetet i Tromsø, Norge i 1988, i internettets tidlige dage. I dag er Fronter en stærk og fleksibel læringsplatform med flere millioner brugere over hele verden – de fleste fra Storbritannien og Skandinavien. Med sine skandinaviske rødder udvider Fronter nu i hele verden med brugere fra Malta til Tasmanien. 

Forbedring og udvikling af Fronter 

Lige fra sin første dag hos Fronter har Torgeir sat fokus på slutbrugerne. Hans mål er at sikre, at brugerne er tilfredse: 

"Vi ønsker at fortsætte med at udvikle og forbedre Fronter. Hvad vi ser som vores vigtigste opgave er at forbedre de områder, vores brugere oftest bruger. Vi tror, det vil have størst virkning i løbet af kort tid. Jeg hentyder til områder såsom opgaveværktøjer, som vores kunder bruger hver dag."

Velkommen

itslearning er meget glad for at have sådan en god leder på vores hold. Torgeir er hundrede procent engageret i at sikre, at vores brugere er tilfredse, og i den korte tid, han har været her, har han allerede bidraget til omfattende forbedringer af Fronter. 

Vi ser frem til at arbejde med Torgeir – sammen kan vi gøre Fronter endnu bedre!
Interviewet med Torgeir er tilgængeligt på Fronters YouTube-kanal.  

Din Fronter-historie

Har du nogen gode historier om, hvordan du bruger Fronter-platformen til at inspirere elever? Send os gerne en e-mail og fortæl om det. Skriv din historie til kontakt.dk@itslearning.com

Video Få en demo Kontakt os