Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Kundemøde for Fronter og itslearning

Det er efterår og tid til kundemøder. Fronter, itslearning og SkoleIntra afholdte kundemøde- og træf sammen i dagene 7.-11. november i Kolding, hvor de fyldte Hotel Comwell med udsigt over Kolding by og fjord. Deltagerne lærte nyt om de respektive platforme og diskuterede aktuelle pædagogiske problemstillinger.

Investering i og forbedring af Fronter

Fronter-kundemødet bød på oplæg, blandt andet fra Arne Bergby, administrerende direktør for itslearning. Arne talte om betydningen af at investere i Fronter og at dele viden på tværs af platforme for at gøre hver enkelt platform så god som muligt. Han beskrev også det arbejde, itslearning gør for at forbedre brugernes oplevelse af platformen.

 Arne Bergby

En anden oplægsholder på dagen var konsulent Michael Bang. Michael præsenterede forskellige værktøjer, blandt andet Creaza og Crowdsource Learning, som er hhv. mindmap-værktøj og projektværktøjer. 

Videndeling, problemløsning og idégenerering

En vigtig del af brugermødet var muligheden for at videndele, løse de eksisterende problemer og generere nye ideer med andre brugere af platformen. En af de ting, vi har taget med os fra mødet er blandt andet et behov for videndeling og erfaringsudveksling, herunder afholdelse af webinarer, flere brugermøder, tips & tricks og meget mere, og vi vil derfor planlægge og foreslå kommende aktiviteter. 

Derudover var der stemning for et online forum til videndeling og erfaringsudveksling, hvorfor vi har oprettet en lukket videndeling-gruppe på Facebook til dette. Gruppen hedder "Fronter Danmark". 

Bliv en del af videndeling-gruppen her: Fronter Danmark 

Tak til jer alle, der hjalp med at gøre brugermødet til en succes!

Vi håber at se jer igen en anden gang! 

Video Få en demo Kontakt os