Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Kære venner af itslearning!

Tak, fordi I var med til endnu et vellykket år med itslearning! Vores virksomhed har vokseværk i sine bestræbelser på at kunne betjene vores kunder og brugere endnu bedre. Vi ønsker at gøre undervisningen mere effektiv og inspirerende for lærere, elever/studerende og skoler i hele verden.

Vækst

Vi har nu mere end fire millioner brugere globalt! Sidste år kunne vi byde adskillige skoler og distrikter velkommen til vores itslearning-fællesskab. Nogle af de mest bemærkelsesværdige nye brugere er Houston Independent School District (mere end 200.000 elever), Stockholm (185.000 elever), Oslo (80.000 elever) og Bremen (57.000 elever).

Vores læringsplatform fås nu på 17 sprog. Desuden er vi gået sammen med SkoleIntra i Danmark. itslearnings SkoleIntra anvendes på næsten alle folkeskoler i Danmark og Grønland. 

itslearning har 250 medarbejdere i Europa og USA. Vi ansætter kontinuerligt medarbejdere, der har kompetencer inden for design, teknik, pædagogik og anden ekspertise for at kunne tilvejebringe det bedst mulige produkt.

Produktopdateringer

Der har været tre produktopdateringer inden for det seneste år. De omfatter nye login- og hjemmesider samt opdateringer af vores planlægningsværktøj, kalender, forældreportal, læringsmål og bibliotek. itslearning er nu en IMS-certificeret LTI Tool-forbruger. Denne teknologi lader lærerne inkorporere interaktivt indhold fra en stadig større mængde ressourcer, aktiviteter og værktøjer, der gøres tilgængelige af forskellige virksomheder rundt om i verden.

Brugeroplevelse

Vi øger vores fokus på at gøre app'en endnu mere brugervenlig ved at afsætte 50 % af vores udviklingsmidler til brugeroplevelse. Vi har ansat yderligere specialister som webdesignere og front-end-udviklere og har etableret to nye brugeroplevelsesteams. Vores mission er at sikre, at alle har den samme gode oplevelse med itslearning uanset hvilken enhed, de anvender.

Vores vision for 2015

Vi fortsætter i 2015 med at fokusere på brugeroplevelse og support til mobile enheder samt integration af samarbejde og fælles redigeringsværktøjer til vores platform. Vi vil også lancere en unik integration med Office Web-apps.

Visioner, hårdt arbejde og passion har gjort vores organisation i stand til at give lærere, elever og studerende over hele verden denne innovative læringsløsning. Du kan godt gøre dig klar til endnu flere forbedringer!

På vegne af itslearning-teamet ønsker vi dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Arne Bergby
Bergen, december 2014

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os