Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

itslearning overtager Fronter

Læs pressemeddelelsen fra itslearning

 

itslearning bliver større og får tilført nye kompetencer og funktionaliteter. Det sker, når der indgås aftale om at overtage læringsplatformen Fronter fra Pearson Ltd.

Overtagelsen er et vigtigt skridt i itslearnings globale strategi for stærk og bæredygtig vækst. Det er også et ønske om styrke organisationens kompetencer inden for digitale læringsplatforme. De to virksomheder vil i fællesskab og under itslearnings brand videreudvikle den bedste læringsplatform til uddannelse.

Den nye, sammenlagte virksomhed bliver den største aktør i Europa indenfor læringsplatforme. Det er itslearnings mål at styrke sine ekspertiser betydeligt til glæde for elever, undervisere og skoler. Virksomheden har over 400 medarbejdere og millioner af brugere i hele verden.

Fronter: Et godt produkttilbud

Læringsplatformen Fronter vil fremover fungere som et godt produkttilbud inden for itslearnings samlede portefølje. Produktet vil blive videreudviklet for at sikre den bedst tænkelige kundetilfredshed. 

Endvidere medbringer Fronter som organisation vigtige kompetencer og funktionaliteter til itslearning, der vil blive til gavn for kunder og brugere. 

På kort sigt vil kunder og brugere ikke mærke nogen umiddelbar konsekvens af overtagelsen. Brugere af Fronter vil fortsætte med at anvende det samme produkt som i dag under uændrede betingelser. På længere sigt er det itslearnings klare mål, at brugerne vil opnå positive fordele som følge af overtagelsen.

Ved at forene ekspertisen og erfaringen i Fronter og itslearning styrker itslearning sin tilstedeværelse på både nuværende og fremtidige markeder. itslearning ønsker at tilbyde det bedste produkt og den bedste service til kunderne både lokalt og globalt med uddannelse i fokus.

Hvis du vil vide mere

Hvis du gerne vil vide mere om Fronter, kan du besøge www.fronter.dk.

Du er også velkommen til at kontakte Fronter (Thomas Frederiksen) eller itslearning (Andreas Lund).

Video Få en demo Kontakt os