Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

itslearning-opdatering 75 - november 2016

Chatbeskeder

Vi har opdateret vores chatbeskeder med et par nye forbedringer:

  • Det er nu muligt at tilføje mere end et fag eller projekt som beskedmodtager.
  • Administratorer kan nu beslutte, om brugere skal have tilladelse til at slette beskeder.
  • Det er nu muligt at sende beskeder til gruppedeltagere fra faggruppe-siden

Fagliste

For at gøre det nemmere at finde et bestemt fag i en lang liste, har vi tilføjet et søgefelt i fagmenuen.

Statusrapporten er nu valgfri

Administratorer kan nu bestemme, om statusrapporten skal være aktiveret som standard. Undervisere kan også deaktivere statusrapporten i deres fag. Når statusrapporten deaktiveres, vil den obligatoriske indstilling, der er knyttet til elementerne i faget også skjules.

Egentilmelding til fag for medarbejdere

En ny profil-/policy-indstilling gør det nu muligt for skoleledere og medarbejdere at tilmelde sig selv til alle fag indenfor en organisation. Denne funktion kan bruges til at få adgang til oplysninger om studerende, få adgang til rapporter, foretage handlinger i faget eller hjælpe kolleger, som underviser i faget. En administrator skal aktivere funktionen, og den nye profil-/policyindstilling "Tilmeld til fag" bruges til at tildele funktionen til en profil. Du tilmelder dig et fag ved at gå til Fag > Alle fag > Flere indstillinger > Tilmeld til fag.

Bibliotek og søg fra planlæggeren

Når du søger i biblioteket efter en ressource eller aktivitet fra en plan med tilknyttede læringsmål, viser resultatlisten automatisk de mest relevante ressourcer, der anbefales til læringsmålene. Du kan fjerne læringsmålene og søge med ønskede nøgleord i stedet.

Halvårs/ slutvurderinger

Lærere kan nu ændre både karaktererne og den skriftlige beskrivelse af karakteren fra en studerendes fagvurderingsrapport ved at klikke på linket "Vis detaljeret vurdering" under terminkarakteren.


Video Få en demo Kontakt os