Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Information angående flytningen af SkoleIntras driftsmiljø 

Status 28/7 kl. 10.45
SkoleIntra er tilgængelig igen.

Status 25/7 kl. 10.30
Alle sites og servere er oppe og kører fint. 
Test pågår stadig ift. webservices og import af data. Forventes oppe i starten af næste uge.
Sms tjeneste virker, men der testes stadig.
Ekstern mail virker, men der testes stadig.
Evt. spørgsmål bedes sendt til supporten på support.skoleintra@itslearning.com

Mvh
Andreas Larsen
Salgschef, itslearning

Pga. flytningen af SkoleIntras driftsmiljø forventes systemet ikke at være tilgængeligt i uge 28, ligesom der kan forekomme nedetid og systemarbejder i uge 29 og 30.

SkoleIntras driftsmiljø overgår fra UNI•C til itslearning 1. juli. Den fysiske flytning påbegyndes først fra uge 28 (7. juli), da vi ved, at aktiviteten ude på skolerne så er nede på et absolut minimum.

Selve det forberedende arbejde omkring flytningen fra UNI•C til itslearning har været i gang i flere måneder. Det er i denne forbindelse blevet klart, at selvom driftsmiljøet ikke fysisk skal flyttes, er overgangen en særdeles kompleks operation. Dels udgør SkoleIntra med sine ca. 1.1 millioner månedlige brugere et af landets største og mest komplekse driftsmiljøer, og dels har det vist sig, at mange komponenter har behov for at blive udskiftet eller opgraderet.

Forvent nedetid i uge 28 og systemarbejder i uge 29 og 30

Flytningen er en stor og mangesidet operation. Der skal bl.a. installeres et helt nyt netværk, over 100 servere skal reinstalleres og omkonfigureres, ligesom der er en større mængde udstyr og software, der skal udskiftes og fornyes. Efterfølgende skal der ske en omfattende testning af både netværk, komponenter og samspillet mellem både interne og eksterne elementer.

Derfor kan det allerede nu vurderes, at der vil være meget begrænset adgang til systemet i uge 28, ligesom resultat af testning og løbende justering kan betyde, at der vil være en del systemarbejder i uge 29 og 30.

Løbende information om konkrete systemarbejder samt tips og tricks til alternative arbejdsrutiner

Vi vil løbende sikre, at der bliver informeret om tiltag og systemarbejder. Dette vil vi bl.a. gøre via SkoleIntras administrator-login (op til uge 28), vores hjemmeside (skoleintra.dk), samt på mail til modtagere af SkoleIntras nyhedsbrev.

Samtidig vil vi løbende sende tips og tricks ud om, hvordan man kan lave alternative arbejdsrutiner i forhold til forskellige typer af funktioner.

Supporten vil være tilgængelig i hele perioden på tlf. 89 37 65 30 samt på mail: support.skoleintra@itslearning.com (fra 1/7).

Vi beklager de gener, skolerne måtte opleve i forbindelse med driftsomlægningen.

Læs mere om, hvordan I kan forberede jer til driftsomlægningen her.

Læs også artiklen om skoleårsoprulning med link til video, guide og huskeliste.

Video Få en demo Kontakt os