Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev
RSS Feed

Hvem kan deltage? Tjek kalenderens grafiske oversigt

Du kan bruge SkoleIntras aktivitetskalender til at få et overblik over, hvem der kan deltage i et møde eller et arrangement. Og hvem, der ikke kan!

I kalenderen sætter du et flueben ud for Vis grafisk oversigt. Det åbner en oversigt under dagens aktiviteter.
Som standard vises en oversigt over dine egne aktiviteter på den valgte dag, men du kan også vælge at få vist Alle aktiviteter. Og så kan du let se, hvad kollegerne laver.

Den grafiske oversigt giver overblik over dagens skemalagte lektioner, planlagte møder, personlige aftaler – og du kan med rødt  også se, om en af deltagerne skal være to steder samtidig!

Denne grafiske oversigt virker selvfølgelig bedst, hvis alle på skolen anvender aktivitetskalenderen.

Hvis du vælger menupunktet ’Grafisk oversigt’ skiftes til en ny side, hvor du selv kan vælge, hvilke personer du vil se aktiviteter for. Her kan du fx også vælge at se en aktivitetsoversigt for et team:

Mødeplanlæggeren

En anden måde at booke et møde er ved hjælp af mødeplanlæggeren. Se under PersonaleIntra > Værktøj > Mødeplanlægger.

Initiativtageren til et møde opretter en række mulige mødetidspunkter, og deltagerne markerer derefter de tidsrum, hvor de har mulighed for at deltage. Når alle har svaret, kan initiativtageren vælge det bedste tidspunkt og oprette mødet i aktivitetskalenderen.

5 comments (Add your own)

1. Susan Steengaard wrote:
Hej, Jeg kan ikke få mødeplanlæggeren til at fungere. Jeg får ikke mulighed for at oprette mødetidspunkter!? Med andre ord kommer jeg ikke længere end til at udpege mødedeltagere. Mvh. Susan

21/05/2014 @ 14:32

2. Jan Karlsen wrote:
Kan man synkronisere kalenderen med outlook, da vi jo skal bruge den i forbindelse med mødevirksomhed i kommunen. Al imdkaldelse til møder med LMU, SSP, sagbehandlere, ledelse osv. foregår via outlook

26/05/2014 @ 23:32

3. Niels wrote:
Er der ikke nogen der kan hjælpe Susan?

27/05/2014 @ 8:57

4. Carsten Borre Larsen wrote:
@Susan Steensgaard Dette forum er ikke egnet til at yde support i. Jeg kan anbefale dig at kontakte supporten - eller ar benytte Skolekomkonferencen SkoleIntra TVÆ, hvor SkoleIntras brugere deler viden og erfaringer.

28/05/2014 @ 15:39

5. Carsten Borre Larsen wrote:
@Jan Karlsen Man kan godt hente kalenderdata ind i Outlook som beskrevet artiklen 'Synkroniser din Skoleintra-kalender med din kalender på mobilen'. Men det er ikke en tovejs synkronisering

28/05/2014 @ 15:41

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os