Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Her holder vi dig orienteret!


SkoleIntra er under udvikling. Nye rammer og nye ejere vil sikre, at systemet kommer igennem en omfattende modernisering. Vi vil sikre, at det sker med gennemsigtighed og i dialog med brugerne.

itslearning har overtaget Skoleintra. Den endelige overdragelse af SkoleIntra sker 1. juli 2014, men allerede nu ønsker itslearning at gå i dialog med brugerne. 20. marts blev der afholdt informationsmøde i Middelfart, hvor vi orienterede om SkoleIntras fremtid.

God kommunikation i højsædet

Det er vigtigt for os, at omstillingsprocessen til itslearnings regi sker gnidningsfrit for SkoleIntra-brugerne. Vi mener, at god kommunikation omkring det, der sker, er en del af det. Derfor sender vi fremover nyhedsbrev ud til SkoleIntra-administratorer og andre tilmeldte til SkoleIntras nyhedsbrev hver 14. dag.

I nyhedsbrevet får du aktuelle nyheder, brugerhistorier og tips & tricks til brugen af SkoleIntra. Vi hører gerne fra dig, hvis du har tip eller idéer til, hvad der skal med i nyhedsbrevet. SkoleIntra er også kommet på Facebook og Twitter, hvor du kan følge med i nyheder og være i dialog med os og med andre brugere.

Vi ser frem til samarbejdet om SkoleIntra og glæder os til at holde jer orienteret her i nyhedsbrevet. Skulle du ikke ønske at modtage nyhedsbrevet, kan du naturligvis afmelde det.

Venlig hilsen

Per Thorbøll
Direktør, itslearning Danmark

3 comments (Add your own)

1. Per Rahbek, Bernadotteskolen wrote:
Tak for invitationen til samarbejde. Vi glæder os over, at Intra videreføres, da stort set al vores interne kommunikation på skolen er bygget på denne platform. Og vi er meget tilfredse.

07/05/2014 @ 14:24

2. Ingo Nikolajsen wrote:
Vi satser på et fortsat godt samarbejde med udviklerne. Skoleintra er en uundværlig del af skolens kommunikation og information til alle omkring skolen. I forbindelse med skolereformen kunne vi tænke os mulighed for at holde styr på elevernes undervisningstimetal i en ny virkelighed med meget mere fleksible rammer. Funktionaliteten findes allerede hvor lærerne kan se de vikartimer de har læst.

12/05/2014 @ 7:58

3. Tove Ibsen wrote:
Der er for nylig sket en ændring således at når man er ved at påsætte vikar på en dag fx ugen efter, så hopper systemet selv tilbage til dags dato efter hver bevægelse. Det er meget irriterende og kan også give fejl. Håber I fører tilbage til den gamle udgave. venlig hilsen Tove

13/05/2014 @ 13:43

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os