Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

God jul - og tak for året der gik!

 

2015 bød blandt meget andet på introduktion af det nye SkoleIntra, en app til ForældreIntra og en overtagelse af Fronter, der gør itslearning til Europas ledende leverandør af læringsplatforme.

Det nye SkoleIntra blev introduceret  i begyndelsen af året og er gradvist blevet en stadigt større del af SkoleIntra. Designet af det nye SkoleIntra bliver taget godt imod, og vi glæder os over den ros, det får.

I foråret introducerede vi også en app til ForældreIntra. Efter en lidt turbulent start er appen nu blevet en integreret del af mange forældres brug af ForældreIntra. En af de store fordele ved appen er, at man kan få et samlet overblik over sine børn – på tværs af skoler og på tværs af kommuner. Vi oplever, at mange forældre nu kan klare de fleste dagligdags opgaver med appen – og det er en udvikling, vi vil understøtte yderligere i den kommende tid.

KL-udbud og SkoleIntra

KL besluttede i starten af året at lave et udbud på en kommende fælleskommunal samarbejdsplatform. Vi har i den forbindelse indgået en aftale med KOMBIT (KL's it-fællesskab), som sikrer skolerne, at SkoleIntra fortsætter stabilt. Vi vil levere opdaterede løsninger, pålidelig drift og support på løsningen frem til mindst sommer 2018. Vi vil også sikre, at alle skoler fortsat kan vælge SkoleIntra som deres  platform for kommunikation og planlægning – også langt ud i fremtiden.

I november overtog itslearning læringsplatformen Fronter fra Pearson Ltd. Overtagelsen er et vigtigt skridt i itslearnings globale strategi for vækst inden for vores kerneområde, og den er udtryk for vore løbende  bestræbelse på at optimere  organisationens kompetencer inden for digitale læringsplatforme. itslearning er nu Europas førende udbyder af læringsplatforme.

Kontakt med brugerne

I løbet af året har vi mødt brugerne af SkoleIntra og itslearning mange steder ude i landet: På vores egne brugermøder og kurser, ved udstillinger og konferencer og ikke mindst på SkoleIntra-træffene i september og oktober. Vi glæder os over de mange input, vi løbende får og vil også i det nye år arbejde på at imødekomme så mange ønsker, som vi kan.

Med en stor tak for året, der snart er gået, siger jeg tak for samarbejdet på vegne af alle medarbejdere hos itslearning. Vi glæder os til det næste år sammen med jer!

Venlig hilsen

Per Thorbøll

Direktør, itslearning Danmark

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os