Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Genopdag Fronter med Queens Park Community School


Fronters eksperter rejser rundt og hjælper lærere og administratorer med at bruge Fronter effektivt i undervisningen.

En af vores eksperter er Mark Ashton fra vores kontor i England. Mark har en masse viden om Fronter og stor forståelse for, hvordan man kan bruge platformen til at forbedre undervisningen.

For nylig blev Mark inviteret til Queens Park Community School i London for at afholde et seminar for administratorer. Både administrator fra Queens Park og skoler i området deltog. Formålet med seminaret var at hjælpe administratorer med at konfigurere Fronter sådan, at platformen skræddersys til skolens behov.

"I dag har vi set på, hvordan vi administrerer Fronter og jeg har arbejdet med en række skoler på mellemtrinnet. Hvad jeg synes er vigtigt for disse skoler er, at gøre Fronter let at forstå for både medarbejdere og studerende."

Mark fortæller:

"En ting jeg ikke kan holde ud, når jeg besøger et websted er, hvis der er mange klik for at komme frem til det, jeg skal se. Derfor sørger vi i dag for, at alle tingene er let tilgængelige i Fronter."

Fronter genopdaget 

Deltagerne var tilfredse med seminaret og sagde, at de fik en større forståelse for Fronter og nye redskaber til at bruge platformen effektivt på deres skole.

"Dagen i dag har været meget nyttig, fordi jeg fik mulighed for at opfriske min viden om, hvordan jeg kan konfigurere Fronter. Jeg fik også prøvet nogle nye ting, som jeg havde glemt, eller ikke var klar over," siger David Short, tekniker Ipå saac Newton Academy i Ilford.

Da dagen var ovre var Mark meget tilfreds med seminaret. Deltagerne var engagerede og ønskede at lære mere om, hvordan de kunne få mest ud af Fronter.

"Vi fik lavet meget i dag, og forhåbentlig har jeg ikke skadet for mange hjerneceller. Men jeg tror, at alle havde en god dag, " slutter Mark.

Lær mere

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få det bedste ud af Fronter, kan du tage et kig på Marks "Tips og tricks" video, der er tilgængelig på vores YouTube-kanal.

Video Få en demo Kontakt os