Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Fronter roadmap 2017 - 2018

Vi er glade for at kunne vise jer vores seneste Roadmap for resten af 2017 samt et roadmap for 2018! Vi kan blandt andet afsløre, at vi arbejder på det nye Nordlys-tema, som vi håber vil være en stor opgradering for vores kunder. En af de største fordele ved Nordlys-temaet er, udover at det ser mere moderne ud, at det også vil fungere bedre på tablets.

Vi kan glæde jer med, at Fronter vil bestå i mange år i fremtiden. Vi investerer meget tid og penge i ikke blot vedligeholdelse, men også opgraderinger af Fronter, for at gøre det til et meget bedre værktøj for lærere og elever. Vi holder i øjeblikket fokus på 3 hovedområder, som er: 

  • Afleveringsværktøjet - som er kerneværktøjet i Fronter
  • Brugeroplevelsen 
  • Integration med 3. parts-værktøjer

I forhold til brugeroplevelsen er målet med Nordlys-temaet, at give vores brugere en moderniseret, hurtigere og bedre brugeroplevelse. Dette vil betyde, at Fronter også vil fungere væsentligt bedre på tablets (ipad etc.) og forhåbentligt også mobiltelefoner.

Vi vil opdatere denne artikel løbende og du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt.dk@itslearning.com, hvis du har nogle spørgsmål. Video Få en demo Kontakt os