Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Fronter-nyhedsarkiv

Nyheder og opdateringer

Se de seneste produktopdateringer her

 • Post Thumbnail

  Kundemøde for Fronter og itslearning

  Fronter, itslearning og SkoleIntra afholdte kundemøde- og træf sammen i dagene 7.-11. november i Kolding, hvor de fyldte Hotel Comwell med udsigt over Kolding by og fjord. Nyt om platformen, videndeling, problemløsning og idégenerering var på dagsordenen. 

 • Post Thumbnail

  En lukket Facebook videndeling-gruppe for kunder

  Nu er der mulighed for sparring og videndeling i på Facebook for Fronters kunder. På kundemødet i november fik vi den tanke, at Fronter-kunder i høj grad kunne have gavn af hinanden ved at sparre med hinanden og på den måde kunne udveksle erfaringer. 

 • Post Thumbnail

  Kom til kundemøde om Fronter den 8. november

  itslearning inviterer til kundemøde. Kom til en udbytterig dag med dialog, oplæg og nyt om læringsplatformen. Se programmet og tilmeld dig her. 

 • Post Thumbnail

  Mød Fronters nye udviklingsdirektør

  Torgeir Lyngstad blev for nylig ansat som udviklingsdirektør for Fronter. Hans ansvarsområder omfatter udvikling, vedligeholdelse og support af Fronter-platformen, samt Fronters produktstrategi. 

 • Post Thumbnail

  Vejledning til et nyt studieår

  Ferien er slut, og et nyt studieår er over os. For at hjælpe dig med at fokusere på de mere sjove aspekter af at starte et nyt år såsom at møde nye studerende og kollegaer, har vi lavet en vejledning til et nyt studieår.

 • Post Thumbnail

  itslearning inviterer Fronter-kunder til velkomstmøde

  itslearning Danmark byder de danske Fronter-kunder velkommen ved et kundemøde i Kolding 26. november. Læs mere og tilmeld dig her.

 • Post Thumbnail

  itslearning overtager Fronter

  itslearning bliver større og får tilført nye kompetencer og funktionaliteter. Det sker, når der indgås aftale om at overtage læringsplatformen Fronter fra Pearson Ltd.

RSS Feed