Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Fronter-nyhedsarkiv

Nyheder og opdateringer

Se de seneste produktopdateringer her

 • Post Thumbnail

  Lærere inspirerer elever med robotter!

  Vi har mødt den svenske IKT-lærer, Douglas Potter og har talt med ham om, hvordan han bruger robotter for at øge elevernes interesse for teknologi og programmering. Vi har spurgt ham, hvordan han kom på den idé..

 • Post Thumbnail

  Afslutning af skoleåret og opstart af det nye

  For at sikre den bedst mulige start på det nye skoleår har vi lavet en vejledning, der indeholder råd og anbefalinger om omrydning og opsætninger i Fronter.

 • Post Thumbnail

  Fronter-værktøjer, når du har brug for dem

  I Fronter har vi arbejdet de sidste 19 år på at lave det bedste værktøj til lærere og elever. For at gøre det lettere for dig at arbejde med Fronter, har vi lavet nogle forskellige materialer. Blandt dem er instruktionsvideoer, guider, en supportportal og sociale medier.

 • Post Thumbnail

  Forenklede Fronter til sine elever

  Hvad der er specielt for, hvordan de bruger Fronter på erhvervsskolen i Oestfold, er, at de kun har oprettet ét rum, som deres elever bruger igennem deres tid på skolen. Dette gør det meget nemt for eleverne at navigere rundt og have succes med deres uddannelse. 

 • Post Thumbnail

  Fronter roadmap for 2017

  Vi er glade for at kunne præsentere vores roadmap for 2017. I 2017 vil Fronter tage et stort skridt fremad for at imødekomme morgendagens udfordringer i skolen. 

 • Post Thumbnail

  Genopdag Fronter med Queens Park Community School

  Fronters eksperter rejser rundt og hjælper lærere og administratorer med at bruge Fronter effektivt i undervisningen.En af vores eksperter er Mark Ashton fra vores kontor i England. 

 • Post Thumbnail

  Slå søm og vind - mød os på Skills 2017

  Hvad banker dit uddannelsesmæssige hjerte for? Besøg itslearnings stand på Skills i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar 2017

 • Post Thumbnail

  Mød os på BETT 2017

  Besøg os på Sunborn yacht, lige udenfor London Excel! Opdag og fordyb dig i ny viden til din undervisning med hjælp fra vores internationale team af eksperter den 25.-27. januar 2017.

 • Post Thumbnail

  Nyt modul til download af "flere filer"

  Vi er glade for at kunne annoncere frigivelsen af vores nye værktøj til download af flere filer på én gang. Det nye værktøj er HTML5-kompatibel og erstatter det gamle Java-plugin.

 • Post Thumbnail

  Fronter i cirkus

  Børn af cirkusartister i Tyskland vågner hver morgen et nyt sted, omgivet af kameler og klovne, klar til at undeholde folk med cirkus. Læs mere

 • Post Thumbnail

  Kom til webinar om "Introduktion til Fronter App"

  Kom til webinar om "Introduktion til Fronter App"! Deltag torsdag den 1. december i et live webinar fra din computer, og stil spørgsmål i chatten. Læs mere og tilmeld dig her.

RSS Feed