Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Forenklede Fronter til sine elever

Oestfold Vocational School ligger i den charmerende by Fredrikstad en time syd for Oslo. Fredrikstad var engang kendt for sin store produktion af tømmer og havde kælenavnet "Plankebyen". Senere blev Fredrikstad kendt for storindustri og især skibsbyggeri.

På Oestfold Erhvervsskole kan elever uddanne sig indenfor et teknisk eller sundhedsfagligt område.

"Hvis du ønsker at tage en erhvervsrettet videregående uddannelse, skal du vælge at komme til Oestfold. Vi har en fantastisk beliggenhed og et rigtig godt studiemiljø. Vi tilbyder uddannelse inden for både det tekniske og sundhedsmæssige og forbereder de studerende på nye udfordringer på arbejdsmarkedet." Siger Tom Erik Kjoeniksen, elektroniklærer og ansvarlig for kvalitetskontrol på skolen.


Et-rums-strategi

Skolen bruger Fronter som deres foretrukne læringsplatform og har tilpasset den til at se godt ud og være nem at bruge for deres elever. Hvad der er specielt ved måden, de bruger Fronter på er, at de kun har ét rum til deres elever i hele deres tid på skolen. Dette gør det meget nemt for eleverne at navigere og have succes i deres uddannelse.

"Vi har ændret fokus fra at have ét rum til hvert emne, til kun at have ét rum, som eleverne skal arbejde med gennem deres studier," siger Tom.

Video Få en demo Kontakt os