Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Flyt skolens hjemmeside til den nye SkolePort nu

 

Den nye SkolePort er brugervenlig og intuitiv at bruge. Desuden giver den mulighed for at lave en flot hjemmeside til skolen med en af de nye designs. Har I ikke allerede skiftet, så skal I snart til at gøre det.

Vi har tidligere skrevet, at den gamle SkolePort ville blive udfaset ved årsskiftet til 2015. Denne frist er blevet udsat til april 2015. Skolerne er flere gange blevet opfordret til at skifte til den nye SkolePort hurtigst muligt, men der er stadig en del skoler, der mangler at skifte.

Vi opfordrer til, at arbejdet med at skifte fra den gamle til den nye SkolePort sættes i gang hurtigst muligt, hvis det ikke allerede er igang. Vi vil fra itslearning kontakte skoler med den gamle SkolePort i løbet af januar for at følge op på processen. Kommuner og skoler, der ønsker at skifte til den nye SkolePort, er også velkomne til selv at kontakte os på skoleintra@itslearning.com.

Kommuner, der ønsker et fælles design på den nye SkolePort, kan kontakte Mik Tuver på email: mik.tuver@itslearning.com.

Kom godt i gang med vejledning, kurser, tips & tricks

Kurser

Vi tilbyder halvdagskurser i den nye SkolePort. I Aarhus kan du komme på kursus følgende dage kl. 13-16: 12. januar, 19. januar eller  20. februar 2015. I København holder vi kursus den 22. januar kl. 13-16.

Læs mere om kurserne og tilmeld dig her.  

Vejledning

Du kan finde en vejledning til at skifte til den nye SkolePort her (åbner i SkoleIntras supportsystem). 

Præsentation fra SkoleIntra-træffet

Se også SkoleIntra-underviser Mads Peter Galtts præsentation fra hans oplæg på SkoleIntra-træffet: 'Sådan laver du en god hjemmeside til skolen i den nye SkolePort'.

Tips & tricks-artikler om den nye SkolePort

God arbejdslyst!

 

Video Få en demo Kontakt os