Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Feedback-loop - en ny funktion i det nye opgaveværktøj

Vi har frigivet den første version af vores nye funktion i det nye opgave-værktøjFeedback-loop’et. 

Mange af jer har bedt os om en bedre måde at kommunikere på mellem lærere og elever i det nye opgaveværktøjet, der kom for nogle få år siden. I dag er vi glade for at kunne meddele, at vi er ved at frigive den første version af vores fantastiske nye funktionFeedback-loop’et!  

Det nye opgaveværktøj, der kom for nogle få år siden.

Ved hjælp af Feedback-loop’et kan lærere og elever arbejde procesorienteret med opgaver, hvor de løbende kan kommentere på opgaver.

 

Feedback-loop'et 

Når en elev har indsendt en fil, kan læreren og eleven se feedback-loop’et. De vil kunne se et tekstfelt, hvor de kan tilføje feedback og kommentarer. Derudover kan de også se statusændringer. 

Læreren eller eleven kan skifte mellem at vise enten de seneste to beskeder i feedback-loop’et eller hele feedback-historikken, herunder statusændringer i opgaven. Markér afkrydsningsfeltet ”Vis al feedback” under tekstfelterne for at skifte. 

Statusændringer i opgaven.

De viste statusoplysninger kan variere mellem lærere og elever. Statusen 'Evaluering i gang' vises ikke til eleverne, kun til lærere. Feedback-loop’et kan stadig bruges efter at opgaven er vurderet.  

Bemærk: Der er endnu ingen meddelelser relateret til feedback-loop’et. Læreren og eleven skal manuelt søge efter nye kommentarer. 

Video Få en demo Kontakt os