Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

En opdatering fra Fronters udviklingsdirektør

Vores udviklingsdirektør, Torgeir Lyngstad, giver et overblik over, hvad vi har gjort det sidste år, og hvad vi arbejder på fremadrettet.

Et nyt skoleår er startet og som sædvanligt er dette den travleste tid om året for os i Fronter. I foråret og sommeren har vi arbejdet hårdt på at forberede alt til det nye skoleår.

I løbet af det sidste år har vi fokuseret på at stabilisere og forbedre de mest brugte værktøjer i Fronter, såsom opgaveværktøjet, testværktøjet og ILP. Derudover har vi gennemført flere forbedringer i processerne og værktøjerne, der er knyttet til starten af skoleåret samt leveret funktionelle forbedringer på flere områder.

I løbet af sommeren har vi frigivet en ny funktionalitet, feedback-loop, i vores opgaveværktøj, som vi håber vil blive godt modtaget af vores brugere, og lige nu arbejder vi på at færdiggøre en funktionalitet til at understøtte 10% fraværsreglen for norske gymnasier, som mange af vores norske kunder har bedt om. Yderligere forbedringer af ILP-værktøjerne er også i gang.

Vi har forbedret meget af vores infrastruktur for at øge oppetiden og ydeevnen, og det glæder mig at fortælle, at vi har øget oppetiden betydeligt indtil videre i 2017 i forhold til samme periode sidste år - pr. 31. juli er oppetiden i 2017 over 99,95 %. Antallet af hændelser, der påvirker vores kunder, er reduceret med over 40%.

Fremadrettet vil vi bruge meget tid på at arbejde på brugeroplevelsen i de mest anvendte værktøjer i Fronter, samt på at forbedre den overordnede navigation, og vi sigter mod at frigive en række forbedringer i løbet af det kommende skoleår, som vi tror og håber vil blive godt modtaget af både elever og lærere.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer alle for at gøre Fronter til en endnu bedre platform for både lærere og elever.

Med venlig hilsen,
Torgeir Lyngstad
Udviklingsdirektør – Fronter

Video Få en demo Kontakt os