Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Elever hjælper med at designe itslearnings mobile interface

itslearnings™ chefdesigner Ben Clausen fik for nylig en hjælpende hånd i sine bestræbelser på at skabe en mobilvenlig version af itslearning. En gruppe norske folkeskoleelever besøgte itslearnings hovedkontor i Bergen i forbindelse med deres karrieredag. De lavede en brainstorm over de vigtigste oplysninger, der bør vises, når man logger ind på itslearning på en mobiltelefon.

itslearnings mobile interface

Benjamin Clausen tager notater om elevforslag til itslearnings™ mobile interface.

Forslagene er værdifulde input for Clausens arbejde med at designe et mobilvenligt interface, fordi itslearning fortsætter med sin investering i et webdesign, der vækker genklang. Det er ikke altid nogen nem opgave at prioritere, hvilke funktioner der skal medtages. itslearning er et stort produkt med mange funktionaliteter. Hvis man tænker ud af boksen, findes der ingen forkerte svar i den forbindelse, og Clausen opmuntrede eleverne.

Værdifuld feedback

Forslagene omfattede visning af karakterer lige efter indlogning, visning af nyhedsfeed med det seneste hjemmearbejde og kalenderbegivenheder og brug af software til ansigtsgenkendelse for at logge ind på læringsplatformen. Eleverne kom også med forslag til design af itslearnings mobile interface. 

For os var det en fin lejlighed til at tale med vores brugere, sagde Clausen. Man får lejlighed til at stille dem spørgsmål. Den brainstorm, vi afviklede, var en stor hjælp i forbindelse med at tilpasse vores arbejde til deres ideer og forventninger til, hvordan itslearning bør fungere. Det var forhåbentlig også en sjov øvelse for eleverne!

Designet af elever: itslearnings mobile interface.

Eleverne er i fokus

Eleverne, der er kommende it-teknikere, designere og kommunikationsmedarbejdere, valgte praktik hos itslearning for at få erfaring med en it-virksomhed på tæt hold. itslearnings chef for uddannelsesforskning, Morten Fahlvik, der selv er tidligere lærer, talte med dem om virksomhedens historie, strategi og mission, inden han gav dem en rundvisning på kontoret. 

Fahlvik siger, at karrieredagen giver eleverne et værdifuldt indblik i livet uden for skolen. Besøg af elever på kontoret minder os også om, hvem det er, vi arbejder for, sagde Fahlvik. Vores vision er at forbedre uddannelse, og eleverne er i fokus, når det drejer sig om uddannelse. Vi får feedback, der fortælles os, at vi er på rette vej. Vi får også indblik i nogle interessante tanker og citater, som vi bringer ind i diskussionerne i vores produktledelsesteam.

Eleverne Martin (til venstre) og Simon lytter til Morten Fahlvik, itslearnings chef for uddannelsesforskning.

Indhøstede erfaringer

Eleven Augustus anså besøget som et værdifuldt skridt mod hans mål om at arbejde som concept artist. Han lærte, at medarbejdere hos itslearning arbejder i store grupper. Det er en fordel at kunne forstå engelsk hos itslearning. Og det kræver en masse tid og kræfter at færdiggøre et job, sagde Augustus. 

Eleven Bård siger, at besøget hos itslearning var et værdifuldt skridt mod hans mål om at arbejde i it-branchen. Besøget hos itslearning var meget interessant. Jeg er meget interesseret i virksomheder som denne, sagde han,og han tilføjede, at han var overrasket over at se, hvor meget arbejde der lægges i at opdatere produktet. Man ved aldrig, hvad der sker her. Pludselig kan der vise sig en ny udfordring, der skal tages hånd om, sagde Bård.

Folkeskoleeleverne Augustus (længst til venstre) and Bård (længst til højre).

Uddannelsesvalg

Harald Bakke, der er lærer på folkeskolen i Lynghaug, siger, at karrieredagen hjælper eleverne med at beslutte, hvad de vil læse i gymnasiet. Det er meget nyttigt, fordi det giver dem indsigt i, hvad det vil sige at arbejde for en virksomhed. Det giver dem indblik i de forskellige professioner, så de kan foretage de rigtige uddannelsesvalg. Det er også meget nyttigt at lytte til andre end deres forældre angående karrierebeslutninger. Folk uden for deres daglige cirkler, der stadig har mulighed for at påvirke dem, sagde han.

Hjælp til eleverne med at fastsætte mål

Besøget bevirkede, at eleverne blev klar over at videregående uddannelse er en nødvendighed i bestræbelserne på at nå deres karrieremål, tilføjede Clausen. Hvis du er usikker på, hvilken form for job du ønsker, kan et besøg som dette få dig til at tænke mere over din fremtid og hjælpe dig med at fastsætte nogle mål. Hvis vi kan give et positivt indtryk og måske inspirere elever til at arbejde i vores branche, så synes jeg, at det er en god ting.

Eleverne brainstormer om itslearnings ideelle mobile interface.


 

Harald Bakke, lærer på folkeskolen i Lynghaug 

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os