Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy
Få nyhedsbrev
RSS Feed

Den udvidede feriekalender skal ajourføres inden næste skoleår

Nu er det snart sommerferie igen, og det nye skoleår skal planlægges – også i SkoleIntra. I forbindelse med et nyt skoleår, skal I på skolen huske at revidere feriekalenderen.

Revideringen sker under Admin > Tilpasning > Ferie, fridage og skemaløse perioder.

Det er blevet muligt at knytte kommentarer til de enkelte ferie- og skemaløse perioder. Det kan fx benyttes til at skrive noget om SFOens åbningstider i ferierne i det kommende skoleår. Fx kan I ud for efterårsferien skrive at ’SFO er åben kl. 8-16 i efterårsferien’ osv.

Hvis der er skrevet en bemærkning, vil den blive vist i feriekalenderen både i PersonaleIntra, ElevIntra og ForældreIntra.

Det er også en gode idé at ajourføre feriekalenderen i god tid, før personalet begynder at reservere lokaler og udstyr til det kommende skoleår i reservationssystemet. Her vises ferier, fridage og skemaløse dage med en speciel farve. Så kommer man ikke så let til at reservere et lokale en forkert dag.

Hvis I angiver skemafrie perioder, så slår det også igennem i reservationssystemet, idet det normale lokaleskema, der vises i bookingdelen, ikke vises på sådanne dage.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Video Få en demo Kontakt os