Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Læs mere i vores Privacy Policy

Alt på ét sted, når du skal oprulle nyt skoleår i SkoleIntra

 

Det er tid til at skifte fra skoleåret 2014-15 til 2015-16 – også i SkoleIntra. Vi har udarbejdet video, guide og vejledning til støtte i dit arbejde. Og du kan stadig bestille assistance til skiftet.

Der skal blandt andet oprettes nye teams, hentes nye skemaer og ikke mindst skal de fleste klasser rulles en årgang op.

Der er lukket for import af elev-, forældre- og læreroplysninger fra KMD ELEV, Tabulex TEA, EDB-Brugs eller Dansk Skoledata samt andre systemer, der benytter WS17 fra torsdag den 25. juni til den 29. juni kl. 10. Derefter kan skiftet foretages.

Guide

Her finder du en lettilgængelig guide, der tager dig gennem hele processen med at skifte fra det gamle til det nye skoleår.

Vejledning

Her kan du finde vejledningen til skoleårsoprulning i SkoleIntra. Her finder du også huskelisten 2015-16.

Få oprulningen gennemgået på video

I videoen her gennemgår vi en almindelig oprulning til skoleåret 2015-16. Videoen tager 10 minutter.

Bestil personlig assistance til oprulningen - nu også i uge 32 

Som vi har skrevet tidligere, tilbyder vi også mulighed for at bestille tid til en personlig guidning gennem skoleårsoprulningen. Vi afsætter en hel time til at gennemføre skiftet sammen med dig, så du er sikker på at komme godt gennem processen. Prisen er 950,- kr. 

Assistancen skal bestilles senest onsdag den 24. juni klokken 12 og vil foregå i uge 27 og 28 indenfor normal arbejdstid. Vi har nu udvidet tilbuddet til også at gælde uge 32.

Vi kontakter dig på det ønskede tidspunkt, så du slipper for kø og ventetid. Du får en supporter til at rådgive og hjælpe dig igennem skiftet.

Vi har nu lukket for bestilling af assistancen.

Video Få en demo Kontakt os